Цени за хидроизолация и ремонт на покриви

Цени за ремонт на покриви

Или колко пари излиза изпълнението на един надежден и качествен ремонт на покрив – фактическата му цена която всеки нуждаещ се от подобна услуга по ремонтиране на покрива плаща и иска да знае предварително!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Ние от фирма за ремонт и хидроизолация на покриви Енерджи Хаус ЕООД ще ви запознаем с реалната цена за ремонт на покриви, която цена при нас не подлежи на промяна! Много фирми за ремонт на покриви използват неведението на клиентите за да ги подведат с ниски цени за ремонт на покриви! Истината е такава, че една качествено свършена услуга по надежден и дълготраен ремонт на покрив няма как да е евтина!

Цени за ремонт на плоски покриви чрез хидроизолация

Услугата ремонт на покрив чрез хидроизолация се отнася за плоските или равни покриви на блокове, такива блокове нуждаещи се от ремонт на покрива с хироизолация са повечето панелни покриви, покривите на ЕПК блоковете също така и ремонт на покриви на кооперации ново строителство изградени от тухли, но с равен а не скосен покрив!

Цената за ремонт на покрива с хидроизолация се базира на следните задължителни фактори при качествените и надеждни покривни ремонти на равни/плоски покриви.

Цени за покривни ремонти чрез хидроизолация, какво включват те и как се образуват?

Как се образува и каква е цената за ремонт на плоски покриви с хидроизолация?

Цената за ремонт на покриви с хидроизолация се образува по следния начин:

 • След направен оглед от фирмата ни занимаваща се с покривни ремонти на покрива който се нуждае от хидроизолация се изготвя актуална оферта за ремонт на покрива, в тази оферта се описват всичките дейности които ще бъдат извършени по качественото отремонтиране на покрива с хидроизолация
 • В цената описана в офертата ни за ремонт на покриви с хидроизолация ще намерите пълно описание на предложената от нас надеждна и дълготрайна хидроизолация, пълно и точно обяснение на нужните за качествен покривен ремонт действия от квалифицираните ни майстори на покриви, необходимата механизация също така се калкулира в цената на един ремонт на покрив с хидроизолация – ако на покрива има чакъл или филц, то той е редно да бъде свален и извозен на регламентирано сметище
 • Нашето ценообразуване включва също така още – гаранционна поддръжка по надеждното и функционално използване на вече хидроизолирания и ремонтиран покрив, специалните елементи от които се нуждае един плосък покрив за ремонт, били те нови бордове, закърпване на стари но все още действащи ламаринени поли, бордове и капаци, измазване или изграждане на разрушени комини, специална обработка при покривния ремонт на асансьорната шахта и др.

След като Ви запознахме с основните елементи по ценообразуването за ремонт на покрива с хидроизолация, Ви представяме нашите атрактивни цени за покривни ремонти посредством хидроизолация, а те са:

 1. Ремонт на покрив тип плосък с хидроизолация произведена от фирма Esha – тип на хидроизолацията: рулонна SBS, полагане: газопламъчно.
  ЦЕНА ЗА РЕМОНТ НА ПЛОСЪК ПОКРИВ С ХИДРОИЗОЛАЦИЯ ESHA – 18 лв/кв.м
  В тази наша цена за ремонт на покрива чрез хидроизолационните продукти на фирма Esha която вече повече от 100 години предлага качествени продукти за покривни ремонти са заложени всички по-горе упоменати дейности, без цена за сваляне и извозване на чакъла/филца от покрива – ако има чакъл или филц, той се сваля чрез специален ръкав и се транспортира с тежкотоварна машина – цената за тази услуга при покривен ремонт е 3 лева за квадратен метър
  1. Ремонт на покрив тип плосък с хидроизолация произведена от фирма Copernit – тип на хидроизолацията: рулонна SBS, полагане: газопламъчно.
   ЦЕНА ЗА РЕМОНТ НА ПЛОСЪК ПОКРИВ С ХИДРОИЗОЛАЦИЯ Copernit е – 19 лв/кв.м
   В тази наша цена за ремонт на покрива чрез хидроизолационните продукти на фирма Coperint която произвежда качествени продукти за покривни ремонти са заложени всички по-горе упоменати дейности, без цена за сваляне и извозване на чакъла/филца от покрива – ако има чакъл или филц, той се сваля чрез специален ръкав и се транспортира с тежкотоварна машина – цената за тази услуга при покривен ремонт е 3 лева за квадратен метър
  2. Ремонт на покрив тип плосък с хидроизолация произведена от фирма Salambo – тип на хидроизолацията: рулонна APP, полагане: газопламъчно. ЦЕНА ЗА РЕМОНТ НА ПЛОСЪК ПОКРИВ С ХИДРОИЗОЛАЦИЯ Salambo – 16 лв/кв.мВ тази наша цена за ремонт на покрива чрез хидроизолационните продукти на фирма Salambo която предлага качествени продукти за покривни ремонти са заложени всички по-горе упоменати дейности, без цена за сваляне и извозване на чакъла/филца от покрива – ако има чакъл или филц, той се сваля чрез специален ръкав и се транспортира с тежкотоварна машина – цената за тази услуга при покривен ремонт е 3 лева за квадратен метър.
  3. Ремонт на покрив тип плосък с хидроизолация произведена от фирма Vedag – тип на хидроизолацията: рулонна SBS , полагане: газопламъчно. ЦЕНА ЗА РЕМОНТ НА ПЛОСЪК ПОКРИВ С ХИДРОИЗОЛАЦИЯ VEDAG – 22 лв/кв.мВ тази наша цена за ремонт на покрива чрез хидроизолационните продукти на фирма VEDAG която предлага качествени продукти за покривни ремонти са заложени всички по-горе упоменати дейности, без цена за сваляне и извозване на чакъла/филца от покрива – ако има чакъл или филц, той се сваля чрез специален ръкав и се транспортира с тежкотоварна машина – цената за тази услуга при покривен ремонт е 3 лева за квадратен метър
  1. Ремонт на покрив тип плосък с хидроизолация произведена от фирма IZOMAX- тип на хидроизолацията: Течноразливна SBS, полагане: обмазване на слоеве
   ЦЕНА ЗА РЕМОНТ НА ПЛОСЪК ПОКРИВ С ХИДРОИЗОЛАЦИЯ IZOMAX е – 16 лв/кв.м
   В тази наша цена за ремонт на покрива чрез хидроизолационните продукти на фирма IZOMAS която произвежда качествени продукти за покривни ремонти са заложени всички по-горе упоменати дейности, без цена за сваляне и извозване на чакъла/филца от покрива – ако има чакъл или филц, той се сваля чрез специален ръкав и се транспортира с тежкотоварна машина – цената за тази услуга при покривен ремонт е 3 лева за квадратен метър

Всичките ни цени за ремонт на покриви с хидроизолация са съобразени с техническата карта на фирмите производители на хидроизолационните материали които ви предлагаме, тоест каквото е препоръчано от производителя за един наистина качествен и надежден ремонт на порива с хидроизолация, то ние го изпълняваме. В цените за хидроизолация и ремонт на покрива е заложена също така ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ ЗА РЕМОНТИТЕ НА ПОКРИВИТЕ КОИТО ОСЪЩЕСТВЯВАМЕ ЗА СТАРТОВ СРОК ОТ ПЕТ ГОДИНИ – възможно е договаряне на изпълнения на покривни ремонти с повече от десет и двадесет години гаранция за недеждна покривно ремонтна дейност предлагана от фирмата ни за ремонт и хидроизолация на покриви!

Фирма за ремонт и хидроизолация на покриви

ЦЕНИ ЗА РЕМОНТ НА СКАТНИ/СКОСЕНИ ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ

Цените на фирмата ни за ремонт на покриви за изграждане на нови покривни конструкции

При ремонт на покривите на сгради със скатни или скосени покриви предлагаме цялостна подмяна и изграждането на нова конструкция, съответно покрив! Нашите покриви се изпълняват от надеждни и сигурни майстори със завършено строително образование и подготовка!

Цената за изграждането на нов покрив а не просто за ремонт като претърсване на керемиди, изчистване на покрива или смяна на хидроизолационната мембрана под керемидите е строго индивидуална и зависи от самия покрив който ще бъде разрушен и изграден наново.

Предлагаме Ви една осреднена цена за ремонт на скатен покрив включваща:

– Разкриване на покрива – извозване на отпадъците

– Премахване на старата конструкция – разрушаване или частично саниране

– Изграждане на нова покривна дървена конструкция

– Полагане на хидроизолационна мембрана

– Наковаване на летво държачи на керемиди

– Нареждане на нови керемиди ( предпочитаме да работим с качествените керемиди на BRAMAC )

Цената ни за ремонт на покрив тип сактен стартира от 80 (осемдесет) лева за изпълнен квадратен метър нов покрив! 

Ново изградения от нас и качествено ремонтиран скатен покрив е с пълна гаранция от десет години и след гаранционна поддръжка за срок от пет години след изтичане на гаранцията!

Свържете се с нас още сега – не губете време, не забравяйте, че всяка минута протеклия покрив разрушава недвижимите ни имоти – обърнете му внимание днес, за да не се наложи утре да плащате излишни пари и за други ремонти!

Уважаеми посетители и наши бъдещи клиенти които ще се възползвате от надеждните ни услуги по ремонт и хидроизолация на покриви – Благодарим Ви за доверието!

С пожелание за успешна съвместна работа – Д. Петков Управител на Фирма за ремонт и хидроизолации Енерджи Хаус ЕООД

Споделете
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • Google Buzz
 • Live
 • MSN Reporter
 • MySpace
 • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *