Хидроизолация на покриви на панелни блокове

Хидроизолация на покриви на панелни блокове и входове

Уважаеми клиенти , скъпи приятели – ние от фирма за хидроизолация и ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД и тази година ви предлагаме надеждни и качествени покривни ремонти.

некачествена хидроизолацияПрез изминалите вече над 14 години направихме възможно качествената хидроизолация на стотици жилищни покриви на входове , блокове , къщи и сгради. Благодарение на усърдния ни труд и вашето доверие сме сигурни, че над 20 000 ( двадесет хиляди ) наши клиента спят на сухо и спокойно място в домовете си. Именно този наш опит ни дава сили да продължаваме да отговаряме и на най-стриктните ви изисквания – именно благодарение на опита който заедно с вас сме придобили и тази година ви предлагаме надеждни и качествени хидроизолации за покривите ви.

Нашата услуга – Хидроизолация на покрив – БЕЗ АНАЛОГ

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Скъпи приятели, клиенти и посетители ,

Сега сигурно ще си кажете – да то всяка фирма за хидроизолация на покриви така ще каже , всеки ще каже ,че неговата услуга е най-добра. Обаче защо ние смятаме ,че не е точно така – факторите са много – подробно сме ги изброили тук – нашата история , нашия опит са тези които ни дават сила и смелост да кажем – НИЕ СМЕ НАЙ ! За да си НАЙ, то  трябва да предлагаш услуга която никой друг не я предлага , в следствие на това твърдение ви представяме нашата услуга – Хидроизолация и ремонт на покрива ви НА ИЗПЛАЩАНЕ – БЕЗ НИКАКВО ОСКЪПЯВАНЕ ! Защо е така може да прочетете тук…

От какво зависи огромното вариране на цените за хидроизолация ? И защо се получават различни дори двойно цени за хидроизолацията на покрива ни?

Стигаме до основната точка , която интересува всеки от вас – цената за хидроизолация на покрив на панелен блок/сграда/вход – каква трябва да бъде цената за да може да сте сигурни ,че ще получите надеждна и качествена услуга обхващаща всички аспекти на качествената и дълготрайна хидроизолация на покрива ви . Цената за хидроизолацията – ремонта на плоския покрив зависи от много фактори – основен е избора на надежден и качествен хидроизолационен материал.

Никъде из нашите сайтове няма да видите цена по ниска от 17 лева на квадратен метър за готова – завършена хидроизолация на покрива ви – защо ? Защото НИЕ предлагаме надеждна и дълготрайна хидроизолация за покриви , а всяко надеждно и дълготрайно нещо има своята себестойност. Няма как да ви предложим хидроизолация за покрива за 10 -12 лева – това не е обективно , това не е реално – всеки който ви предлага подобни цени знайте ще ви излъже – може не в момента , може да издържи дори и две години – но после качествената хидроизолация която ще изискате да бъде изпълнена ще е оскъпена от премахване на некачествената такава – нека сметнем :

Решавате да си направите хидроизолация за 12-14 лева за квадратен метър – тя издържа 2 години , изисквате оферта , отново избирате цена 12 лева – издържа 2-3 години – ВИЕ вече сте дали 24 лева за квадратен метър за хидроизолация на покрива ви , не сте били в пълно спокойствие през петте години които са минали – били сте на тръни – как така хидроизолацията не е издържала толкова. И идват новите пет години – след този изстрадал опит и остарели с пет години , вие ще си кажете – добре , защо не избера оферта от 19-20 лева от фирма която има над 14 годишна история и чета само добри отзиви за нея ? Защо трябва и следващите пет години да съм под напрежение че хидроизолацията на покрива ми не е изпълнена качествено ! Това е Опита – за това ние можем да си позволим да се наречем НАЙ – защото имаме опит , знаем как се опитват да ви лъжат , знаем колко по-важно е вашето спокойствие от дори 10 (десет) лева на квадратен метър за хидроизолация.

още ли търсите фирма за хидроизолацията на покрива ви ?

Ако по-горното ви е вдъхнало доверие , то ние сме успели да ви спестим едни пет години тормоз и разправии и ще се радваме да извършим вашата надеждна и дълготрайна хидроизолация.

Вижте снимки на ремонтирани от нас или нуждаещи се от ремонт покриви с хидроизолация –  последвайте линка

Може да се свържете с нас за вашата надеждна хидроизолация на покрива ви по всяко едно време на следните телефони:

02/958 82 34 офис Борово , 0885/288 217 – Мобилна група за огледи (безплатни за гр.София) energyhouse (at) abv.bg – Очакваме ви !

Споделете
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • Google Buzz
 • Live
 • MSN Reporter
 • MySpace
 • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *