Tag Archives: щампован бетон

Защо да изберем Енерджи Хаус?

Защо хората предпочитат фирма за ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД

Този въпрос вълнува новите ни клиенти , старите (вече над 30 000 човека) вече знаят защо.

Какво ни отличава от другите фирми за ремонт и хидроизолация на покриви , в това резюме ще се опитаме да обясним кои са основните причини поради които Вие ни избирате за изпълнители на вашите ремонти на покриви и хидроизолации.

Защо избираме точно тази фирма за ремонт на покрива?

Защото я предпочитаме ;)

Фирма Енерджи Хаус ЕООД се занимава с ремонт на покриви от 1998г. , да определено при много дейности стажа/опита – времето през което дадена фирма оперира в дейността с която се занимава не е важно – не и при покривните ремонти , това е сфера която е абсолютно задължително да имаш огромен опит за да можеш да реагираш и при най-суровите условия и при най-сложните конструкции за да се постигне надежден и сигурно отремонтиран покрив, било с битумна хидроизолация, полиуретанова хидроизолация или покрива трябва да бъде изграден наново.

Нашият опит в ремонтите и хидроизолациите на покриви е нашата сила!

… и не само , не може да се разчита само на един опит и на стари лаври , ние от Енерджи Хаус ЕООД сме най-високо технологичната строителна фирма в България , благодарение на десетките специалисти които работят в нашия IT отдел постигнахме абсолютната 24/7 часова свързаност с вас – нашите клиенти , приятели и хора нуждаещи се от компетентното ни мнение и договаряне на вашия бъдещ покривен ремонт.

Ние живо се интересуваме от всички световни техники и методи за изпълнение на качествени покривни ремонти , ние знаем кое е най-важното за вашия покрив и то е много просто – Да не ви протече през идните 20 – 30 години , период през който всеки от вас ще се сеща с добри чувства за нас – хората които сме направили възможно изпълнението на една надеждна и дълготрайна покривна система.

Предлаганите методики и инженеринг при изпълнението на новите покривни конструкции и ремонта на старите покриви от нас

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Ние предлагаме високо качествени услуги свързани с надеждния ремонт на покрива ви – ние не пестим сили и средства в постигането на заветната цел – един качествено отремонтиран покрив който вече няма да ви създава проблеми. Кое е по различно при нашето ремонтиране на покривите ви:

  • Ние използваме високо технологична механизация – автовишки , телфери , самоходни вишки , професионално екипиране на работния персонал , тежкотоварна техника
  • Ние предлагаме само надеждни материали за вашия бъдещ покривен ремонт – качеството на вложените материали е основно и най-важно за надеждния високо качествено от ремонтиран покрив
  • Ние използваме само квалифициран персонал при ремонтите на покривите. Нашите работници са квалифицирани и гарантират нашите думи и амбиции да са реалност – за целта минимум два пъти в годината провеждаме опреснителни курсове и въвеждаме новите технологии които използваме както при правилното прецизиране на необходимите дейности за едно изграждане на нова покривна конструкция по проект, така и нашите майстори на хидроизолацията няма да ви подведат.

Ние от фирма за изолации Енерджи Хаус ЕООД Ви приветстваме в правилния избор на фирма за:

– Надеждни и дълготрайни ремонт и хидроизолации на покриви и повърхности

– Качествени и дълготрайни топлоизолации на жилища, къщи и сградивижте повече

– И най-новото ни попълнение в пълната гама строителни услуги които предлагамефирмата предлага полагане на щамповани бетони – това е може би, най-трудната и отговорна работа с цялото строителство –

“полагането или изпълнението на декоративен щампован бетон е съизмеримо само със златарство и ювелирство” – думи на нашия управител г-н Д. Петков.

Ако искате запознайте се с услугата на фирмата – полагане на щампован бетон – декоративния или щампован бетон съчетава в себе си, здравина, красота и артистичност – убедете се сами! Това е най-здравата подова настилка и стенна облицовка ( да изпълняваме го и по стени )

По-горе описаното за нас нямаше да е възможно без вашата 100% (сто процентова) подкрепа – Благодарим Ви ! Продължаваме да се развиваме заедно – всеки следващ мечтите си!

С Пожелание за успешна съвместна работа!

Свържете се още сега с нас за вашия надежден и сигурен покривен ремонт!