Tag Archives: фирма за ремонт на покриви

Най-накрая подробна информация за цени за ремонт на покриви!

Подробна информация от фирмата ни предлагаща ремонт на покриви и хидроизолация за ценообразуването и предлаганите от нас услуги по качествените покривни ремонти

Какво да предпочета? Фирма с опит повече от 17 години и с повече от 30 000 доволни клиента или някоя която ми предлага почти наполовина по-ниска цена за ремонта на покрива?

Какво да предпочета?
Фирма с опит повече от 17 години и с повече от 30 000 доволни клиента или някоя която ми предлага почти наполовина по-ниска цена за ремонта на покрива?

В информационната джунгла която цари при намирането на точна и ясна информация за цените които ще платим при един бъдещ качествен ремонт на покрив от фирма занимаваща се професионално с покривни ремонти решихме да ви запознаем с максимално точна и изчерпателна информация за това какви цени за ремонт и хидроизолация на покриви предлагаме – за целта последвайте линка и се запознайте с всичките услуги на фирмата ни за ремонт и хидроизолация на покриви които Ви предлагаме.

Много от фирмите за ремонт и хидроизолация на покриви разчитат на вашето невежество в тази специално профилирана дейност! Ние от фирма за ремонт на покриви и хидроизолации винаги сме залагали на честното, открито и точно отношение между фирмата ни и Вас нашите клиенти. Именно защото сме такива от вече седемнадесет години, за това Ви запознаваме и с нашите атрактивни и ясно обяснени цени за ремонт и хидроизолаия на покриви които са понятни дори и за най-взискателните от вас!

Добре дошли в нашето голямо семейство с повече от 30 000 доволни клиента с надеждно отремонтирани покриви!

 

Защо да изберем Енерджи Хаус?

Защо хората предпочитат фирма за ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД

Този въпрос вълнува новите ни клиенти , старите (вече над 30 000 човека) вече знаят защо.

Какво ни отличава от другите фирми за ремонт и хидроизолация на покриви , в това резюме ще се опитаме да обясним кои са основните причини поради които Вие ни избирате за изпълнители на вашите ремонти на покриви и хидроизолации.

Защо избираме точно тази фирма за ремонт на покрива?

Защото я предпочитаме ;)

Фирма Енерджи Хаус ЕООД се занимава с ремонт на покриви от 1998г. , да определено при много дейности стажа/опита – времето през което дадена фирма оперира в дейността с която се занимава не е важно – не и при покривните ремонти , това е сфера която е абсолютно задължително да имаш огромен опит за да можеш да реагираш и при най-суровите условия и при най-сложните конструкции за да се постигне надежден и сигурно отремонтиран покрив, било с битумна хидроизолация, полиуретанова хидроизолация или покрива трябва да бъде изграден наново.

Нашият опит в ремонтите и хидроизолациите на покриви е нашата сила!

… и не само , не може да се разчита само на един опит и на стари лаври , ние от Енерджи Хаус ЕООД сме най-високо технологичната строителна фирма в България , благодарение на десетките специалисти които работят в нашия IT отдел постигнахме абсолютната 24/7 часова свързаност с вас – нашите клиенти , приятели и хора нуждаещи се от компетентното ни мнение и договаряне на вашия бъдещ покривен ремонт.

Ние живо се интересуваме от всички световни техники и методи за изпълнение на качествени покривни ремонти , ние знаем кое е най-важното за вашия покрив и то е много просто – Да не ви протече през идните 20 – 30 години , период през който всеки от вас ще се сеща с добри чувства за нас – хората които сме направили възможно изпълнението на една надеждна и дълготрайна покривна система.

Предлаганите методики и инженеринг при изпълнението на новите покривни конструкции и ремонта на старите покриви от нас

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Ние предлагаме високо качествени услуги свързани с надеждния ремонт на покрива ви – ние не пестим сили и средства в постигането на заветната цел – един качествено отремонтиран покрив който вече няма да ви създава проблеми. Кое е по различно при нашето ремонтиране на покривите ви:

  • Ние използваме високо технологична механизация – автовишки , телфери , самоходни вишки , професионално екипиране на работния персонал , тежкотоварна техника
  • Ние предлагаме само надеждни материали за вашия бъдещ покривен ремонт – качеството на вложените материали е основно и най-важно за надеждния високо качествено от ремонтиран покрив
  • Ние използваме само квалифициран персонал при ремонтите на покривите. Нашите работници са квалифицирани и гарантират нашите думи и амбиции да са реалност – за целта минимум два пъти в годината провеждаме опреснителни курсове и въвеждаме новите технологии които използваме както при правилното прецизиране на необходимите дейности за едно изграждане на нова покривна конструкция по проект, така и нашите майстори на хидроизолацията няма да ви подведат.

Ние от фирма за изолации Енерджи Хаус ЕООД Ви приветстваме в правилния избор на фирма за:

– Надеждни и дълготрайни ремонт и хидроизолации на покриви и повърхности

– Качествени и дълготрайни топлоизолации на жилища, къщи и сградивижте повече

– И най-новото ни попълнение в пълната гама строителни услуги които предлагамефирмата предлага полагане на щамповани бетони – това е може би, най-трудната и отговорна работа с цялото строителство –

“полагането или изпълнението на декоративен щампован бетон е съизмеримо само със златарство и ювелирство” – думи на нашия управител г-н Д. Петков.

Ако искате запознайте се с услугата на фирмата – полагане на щампован бетон – декоративния или щампован бетон съчетава в себе си, здравина, красота и артистичност – убедете се сами! Това е най-здравата подова настилка и стенна облицовка ( да изпълняваме го и по стени )

По-горе описаното за нас нямаше да е възможно без вашата 100% (сто процентова) подкрепа – Благодарим Ви ! Продължаваме да се развиваме заедно – всеки следващ мечтите си!

С Пожелание за успешна съвместна работа!

Свържете се още сега с нас за вашия надежден и сигурен покривен ремонт!

Ремонтите на покривите – задължителни при силни бурии

Ремонтите на покривите след бурии и природни бедствия

Всички знаем опустошителната сила на природните бедствия били те силен вятър , земетресение , порой и др. Знае и какви проблеми създават на нас хората , първо пострадва нашия покрив – той е най-външната част на сградата в която обитаваме , така че е съвсем в рамките на нормалното. При силни ураганни ветрове , много често покривите ни вече не са покриви , те не вършат вече нужната ни услуга – хидроизолация. Хидроизолацията е нарушена дори и при разместване или отвяване било на керемида , или ламаринена обшивка или пола. Покрива бива разместен и при не толкова силни земетресения – отново защото е най-високата точка на сградата. Да си припомним скорошното земетресение в гр.Перник – какво стана тогава – всички комини на къщите в и около Перник – паднаха , а с тях и на повече от 60% от сградите – покривите им се компрометираха. Важно е максимално бързо да се вземат мерки по намирането на фирма специалист в ремонтите на покриви. Много е важно , отремонтирането на вече засегнатия от дадено природно бедствие покрив да стане бързо и професионално – защото не се знае майката природа какви нови изненади ни е подготвила. Много е важно при избора си на аварийна фирма за ремонт на покриви да вземем в предвид и значението на опита на дадената фирма – колкото по-голям опит има дадена фирма – то толкова по-добре и адекватно би реагирала при едни непредвидени климатични условия и явления. Няма нужда да ви пишем , кои сме ние – нашата история говори сама за нас. Ние сме фирма за ремонт на покриви – при каквито и да е климатични условия – ние реагираме бързо и качествено – единствено с ясната цел – да ви предложим спокойствието от което се нуждаете.

Не губете време – свържете се с нас още сега !

Качествени Ремонти на Покриви

Качествени Ремонти на Покриви

Ремонт на покрива от истинските професионалисти в България!
Вече 10 години професионализъм,  качество и коректност – Енерджи Хаус ЕООД

Ремонтите на покриви са изключително отговорна дейност.

Качественото отремонтиране на покрива е съвкупност от Професионализъм на Изпълнителя / Енерджи Хаус ЕООД/ Правилния подбор на хидроизолационния материал / Материали / Изключително важно и не на последно мято – Правилното време за изпълнение на Хидроизолацията / Срок – Метеорологични условия /

Взима се под внимание Основата за бъдещо положената хидроизолация, наклоните , оттичането и много други.

Ангажимента на фирма Енерджи Хаус ЕООД е не само да бъде изпълнител на дадена хидроизолация на покриви/ Ремонт на покрив ( над 100 блока – панел и 20 скатни покрива)  Енерджи Хаус ЕООД е отговорна за качеството на положената хидроизолацияс името си – име градено вече 14 години . Специалността ни е в  качественото изпълнение на ремонта на покрива/хидроизолация на имотите Ви.

Това ни амбицира да ставаме Все по добри и ежегодно да вдигаме минималната гаранционна степен!

Благодарение на ВАС – Нашите КЛИЕНТИ Ние се развиваме към по-добро и по-качествено изпълнение на хидроизолациите на покривите и всики наши други Услуги

От Секцията Услуги може да се запознаете с работата ни като изпълнител на най-различни строително-монтажни работи.