Tag Archives: ремонт на покриви София

Фирмата за покривни ремонти в гр.София

Фирмата за ремонт на покриви в гр.София – седемнадесет години без рекламация! Добре ли е? Достатъчно доверие ли е за да ни изберете нас за изпълнител на новия Ви покрив?

Уважаеми посетители в нашия сайт на фирмата за ремонт на покриви и хидроизолации Енерджи Хаус ЕООД, няма да Ви губим време в това да Ви уверяваме, че сме една от най-коректните фирми за покривни ремонти в гр.София, няма да Ви обясняваме и това, че нашите цени за ремонт на покриви са едни от най-добрите съобразени цена – качество на вложените материали и качество на труд!

Качествен ремонт на покриви в СофияКлиенти търсещи фирма за ремонт на покрива – Ще Ви кажем само тези няколко неща които лесно може да проверите в мрежата и от уста на уста – защото нашите клиенти само в столицата надхвърлят 38000 човека! Без рекламация?

  1. Както вече споменахме – нашата гордост, гордостта на фирмата ни за покривни ремонти е фактът, че за вече седемнадесет години нямаме нито една рекламация на ремонтиран от нас покрив!
  2. Друг важен момент е цената на покривния ремонт! Нашите цени за ремонт на покриви са едни от най-добрите и атрактивните съотношение ЦЕНА – КАЧЕСТВО!
  3. Над 38 000 софиянци могат да гарантират за надеждността на фирмата ни за изолации и покривни ремонти! 
  4. Нашата първоначална гаранция за ремонт на покриви е СЕДЕМ ГОДИНИ – най-голямата гаранция за фаза едно ( ремонт на покрив с рулпонна хидроизолация)
  5. Не на последно място: В НАШАТА ФИРМА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ НЕ РАБОТЯТ РОМИ! Все повече клиенти знаят защо точно това споделяме!

Изборът на фирма за ремонт на покрива не е лесен, но именно изборът на фирма за покривен ремонт Ви гарантира или много нерви и пръснати пари или надеждност, спокойствие и добри партньорски отношения с вече избраната фирма! Познайте НИЕ от кои сме 🙂

С Уважение – Д. Петков, Управител на ф-ма Енерджи Хаус ЕООД

Завършил Строителен Техникум Христо Ботев гр.София

ВИАС – Висш Институт по Архитектура и Строителство

А не някой РОМ 😉

Това е мобилния номер на групата ми за аварийни ремонти и огледи в гр.София – 0885/288217  Работата от нас, изборът от Вас! Или от Контакт с фирма за ремонт на покриви в гр.София

Или се чувствате по-добре в интернет пространството, няма проблем – конфигурирайте сами Вашата Оферта за ремонт на покриви – отговор до 24 часа с цена за предстоящия ремонт и всичко което ВИ интересува, материали, срок и подход за качествения ремонт!

Как да помогнете на съседи или приятели? Първо се уверете в истинността на твърденията по-горе като се възползвате от услугите ни, след това споделете с приятелите си! Трябва да започнем да си помагаме, защото бай ром дебне и повярвайте НЯМА НИЩО ОБЩО С ПОКРИВНИТЕ РЕМОНТИ!

 

Ремонт на Покриви – защо Енерджи Хаус ЕООД

Защо е нужна качествена фирма за покривния ремонт

Ремонтът на покрива на всяка една обитаема сграда/къща/блок е най-отговорната строителна дейност по цялостната конструкция и правилното функциониране на всяка една сграда в дългогодишен мащаб!

Не добре направен ремонт на покрив е свързанс излишни двойни и тройни разходи по качественото от ремонтиране на вече извършен ремонт на покрив. Много по трудно е да се оправи нещо което някой се е учил на него да го направи от колкото остарял в годините и за ремонт покрив – бил той плосък покрив или скатен покрив.
Ние от Енерджи Хаус – Ремонт на покриви знаем всичко това , нашите специално подбрани в годините / вече 13 години коректност и грижа за Вас – нашите клиенти/ експерти, работници и технически лица по качественитеремонти на покриви ВИ гарантират  именно един добре от ремонтиран покрив.
Качеството на материалите които влагаме в надеждното от ремонтиране на който и да е покрив е съпроводено с пълна техническа документация/сертификати и ГАРАНЦИЯТА на фирмата.

Съвет : при гаранции за ремонт на покриви – тип скатен покрив – минималната гаранция която трябва да изисквате от която и да е фирма за ремонт на покриви е 10 /десет/ години!

Ето част от клиентите на Енерджи Хаус ЕООД :
– Министерство на вътрешните работи
– Министерство на правосъдието
– Министерство на земеделието
– Министерски съвет
– Дипломатически корпус
– Народно събрание на РБ
– Адм. на президента на РБ
– Министерство на Външните работи
– Столична Община
– Изпълнителна агенция по Горите
– Министерство на Земеделието и Храните
– Министерство на Регионалното Развитие и Благоустройство
– Не на последно място – десетки юридически и частни лица с качествено ремонтирани покриви

Разчитайте на нашата коректност – много я ценим и никога не бихме Ви подвели!
Д.Петков

Имаме огромното удоволствие да ви съобщим за всички тези от вас на които отговаряме че все още не се занимаваме с pvc настилки че, това вече не е така . Фирмата изгради много добри взаимоотношения със световно доказали се производители на пвц настилки и в началото на лятото ще можем да ВИ предложим и тази услуга – максимално качествен материал на най-добра цена на изпълнение. Новата ни услуга PVC настилки – с грижа за ВАС!

Енерджи Хаус ЕООД – 100% грижа за клиента 100% коректност и качество в сферите:

и разбира се – СТРОИТЕЛСТВО НА СГРАДИ!