Tag Archives: ремонтиране на покрив

Ремонт на Покриви – защо Енерджи Хаус ЕООД

Защо е нужна качествена фирма за покривния ремонт

Ремонтът на покрива на всяка една обитаема сграда/къща/блок е най-отговорната строителна дейност по цялостната конструкция и правилното функциониране на всяка една сграда в дългогодишен мащаб!

Не добре направен ремонт на покрив е свързанс излишни двойни и тройни разходи по качественото от ремонтиране на вече извършен ремонт на покрив. Много по трудно е да се оправи нещо което някой се е учил на него да го направи от колкото остарял в годините и за ремонт покрив – бил той плосък покрив или скатен покрив.
Ние от Енерджи Хаус – Ремонт на покриви знаем всичко това , нашите специално подбрани в годините / вече 13 години коректност и грижа за Вас – нашите клиенти/ експерти, работници и технически лица по качественитеремонти на покриви ВИ гарантират  именно един добре от ремонтиран покрив.
Качеството на материалите които влагаме в надеждното от ремонтиране на който и да е покрив е съпроводено с пълна техническа документация/сертификати и ГАРАНЦИЯТА на фирмата.

Съвет : при гаранции за ремонт на покриви – тип скатен покрив – минималната гаранция която трябва да изисквате от която и да е фирма за ремонт на покриви е 10 /десет/ години!

Ето част от клиентите на Енерджи Хаус ЕООД :
– Министерство на вътрешните работи
– Министерство на правосъдието
– Министерство на земеделието
– Министерски съвет
– Дипломатически корпус
– Народно събрание на РБ
– Адм. на президента на РБ
– Министерство на Външните работи
– Столична Община
– Изпълнителна агенция по Горите
– Министерство на Земеделието и Храните
– Министерство на Регионалното Развитие и Благоустройство
– Не на последно място – десетки юридически и частни лица с качествено ремонтирани покриви

Разчитайте на нашата коректност – много я ценим и никога не бихме Ви подвели!
Д.Петков

Имаме огромното удоволствие да ви съобщим за всички тези от вас на които отговаряме че все още не се занимаваме с pvc настилки че, това вече не е така . Фирмата изгради много добри взаимоотношения със световно доказали се производители на пвц настилки и в началото на лятото ще можем да ВИ предложим и тази услуга – максимално качествен материал на най-добра цена на изпълнение. Новата ни услуга PVC настилки – с грижа за ВАС!

Енерджи Хаус ЕООД – 100% грижа за клиента 100% коректност и качество в сферите:

и разбира се – СТРОИТЕЛСТВО НА СГРАДИ!