Tag Archives: коректна фирма за ремонт на покриви

И така, дойде време за ремонт на покрива през 2015 година

Ето го и сезон 2015 година за покривните ремонти! Ние сме готови, а Вие?

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за безплатни огледи за хидроизолация на територията на гр.София!

Фирма за ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД отваря новият сезон за покривни ремонти през настоящата 2015 година!

Защо чак сега? Ами много лесно, огромния ни опит които е вече повече от 17 години ни е научил, че началото на м.Май времето се стабилизира и позволява качествен ремонт на покрива, ясно е, че докато вали дъжд или е студено, който Ви предлага да ремонтира покривът ви, то той вече ви е излъгал!

Както всички знаем покривите се ремонтират на сухо и топло време, това се дължи на употребата на материали които изискват минимални температурни амплитуди за качествена хидроизолация и качествен ремонт! 
 

Ние сме готови да посрещнем всичките Ви изисквания за надежден и дълготраен ремонт на покрива ви през настоящата 2015 година!

В какво се изразява нашата готовност за надеждни и дълготрайни покривни ремонти?

  1. Както вече уточнихме, нашият огромен опит е нашата сила – повече от 2000 ремонтирани покриви, покривчета и тераски 🙂
  2. Наличният състав е в готовност както да проведем вашите огледи, разбира се БЕЗПЛАТНИ за територията на гр.София, така и всички налични и нужни инструменти за качествения ремонт и в 2015 година са налице и подготвени!
  3. Договорили сме вече най-ниските цени за нашите клиенти само за качествени хидроизолационни и покривно ремонтни материали ( ние не работим с всички материали)
  4. Гаранцията си е същата както и през последните ПЕТ години – спокойно, не е 5 години 🙂 Нашата гаранция започва от СЕДЕМ години! Да, разбира се, че цената ни за ремонт на покриви не може да е идентична с другите фирми които предлагат покривни ремонти!

Има и още много много фактори които биха ВИ спечелили за наши

Какво да предпочета? Фирма с опит повече от 17 години и с повече от 30 000 доволни клиента или някоя която ми предлага почти наполовина по-ниска цена за ремонта на покрива?

Какво да предпочета?
Фирма с опит повече от 17 години и с повече от 30 000 доволни клиента или някоя която ми предлага почти наполовина по-ниска цена за ремонта на покрива?

клиенти, но нека спред до тук! Вие ще сте тези които ще оцените работата ни, Вие сте и тези които ни препоръчват на съседите си, както на нуждаещите се от качествен ремонт на покрива през изминалите години, така и през настоящата 2015 година! За съжаление пак опират до услугите ни и наивни и добронамерени граждани които са повярвали в някоя “фирма” тип “Кольо 2000” и са били ужилени с поне 50% от ремонта – Дами и Господа, не бъдете шарани, некоректните фирми за ремонт на покрив на това разчитат!

Та, ние сме готови за качествените ви ремонти на покриви, въпросът е Вие готови ли сте, покривът ви повече никога да не ви създава ядове?

Бърза връзка с нашата мобилна група за огледи: 0885/ 288 217, разбира се, че имаме и офис – кв.Бели Брези ул.Битоля №18 и стационарен телефон (ако ви е по-евтино): 02/ 958 82 34

Решете си проблема с покрива, веднъж за винаги!

Защо да изберем Енерджи Хаус?

Защо хората предпочитат фирма за ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД

Този въпрос вълнува новите ни клиенти , старите (вече над 30 000 човека) вече знаят защо.

Какво ни отличава от другите фирми за ремонт и хидроизолация на покриви , в това резюме ще се опитаме да обясним кои са основните причини поради които Вие ни избирате за изпълнители на вашите ремонти на покриви и хидроизолации.

Защо избираме точно тази фирма за ремонт на покрива?

Защото я предпочитаме ;)

Фирма Енерджи Хаус ЕООД се занимава с ремонт на покриви от 1998г. , да определено при много дейности стажа/опита – времето през което дадена фирма оперира в дейността с която се занимава не е важно – не и при покривните ремонти , това е сфера която е абсолютно задължително да имаш огромен опит за да можеш да реагираш и при най-суровите условия и при най-сложните конструкции за да се постигне надежден и сигурно отремонтиран покрив, било с битумна хидроизолация, полиуретанова хидроизолация или покрива трябва да бъде изграден наново.

Нашият опит в ремонтите и хидроизолациите на покриви е нашата сила!

… и не само , не може да се разчита само на един опит и на стари лаври , ние от Енерджи Хаус ЕООД сме най-високо технологичната строителна фирма в България , благодарение на десетките специалисти които работят в нашия IT отдел постигнахме абсолютната 24/7 часова свързаност с вас – нашите клиенти , приятели и хора нуждаещи се от компетентното ни мнение и договаряне на вашия бъдещ покривен ремонт.

Ние живо се интересуваме от всички световни техники и методи за изпълнение на качествени покривни ремонти , ние знаем кое е най-важното за вашия покрив и то е много просто – Да не ви протече през идните 20 – 30 години , период през който всеки от вас ще се сеща с добри чувства за нас – хората които сме направили възможно изпълнението на една надеждна и дълготрайна покривна система.

Предлаганите методики и инженеринг при изпълнението на новите покривни конструкции и ремонта на старите покриви от нас

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Ние предлагаме високо качествени услуги свързани с надеждния ремонт на покрива ви – ние не пестим сили и средства в постигането на заветната цел – един качествено отремонтиран покрив който вече няма да ви създава проблеми. Кое е по различно при нашето ремонтиране на покривите ви:

  • Ние използваме високо технологична механизация – автовишки , телфери , самоходни вишки , професионално екипиране на работния персонал , тежкотоварна техника
  • Ние предлагаме само надеждни материали за вашия бъдещ покривен ремонт – качеството на вложените материали е основно и най-важно за надеждния високо качествено от ремонтиран покрив
  • Ние използваме само квалифициран персонал при ремонтите на покривите. Нашите работници са квалифицирани и гарантират нашите думи и амбиции да са реалност – за целта минимум два пъти в годината провеждаме опреснителни курсове и въвеждаме новите технологии които използваме както при правилното прецизиране на необходимите дейности за едно изграждане на нова покривна конструкция по проект, така и нашите майстори на хидроизолацията няма да ви подведат.

Ние от фирма за изолации Енерджи Хаус ЕООД Ви приветстваме в правилния избор на фирма за:

– Надеждни и дълготрайни ремонт и хидроизолации на покриви и повърхности

– Качествени и дълготрайни топлоизолации на жилища, къщи и сградивижте повече

– И най-новото ни попълнение в пълната гама строителни услуги които предлагамефирмата предлага полагане на щамповани бетони – това е може би, най-трудната и отговорна работа с цялото строителство –

“полагането или изпълнението на декоративен щампован бетон е съизмеримо само със златарство и ювелирство” – думи на нашия управител г-н Д. Петков.

Ако искате запознайте се с услугата на фирмата – полагане на щампован бетон – декоративния или щампован бетон съчетава в себе си, здравина, красота и артистичност – убедете се сами! Това е най-здравата подова настилка и стенна облицовка ( да изпълняваме го и по стени )

По-горе описаното за нас нямаше да е възможно без вашата 100% (сто процентова) подкрепа – Благодарим Ви ! Продължаваме да се развиваме заедно – всеки следващ мечтите си!

С Пожелание за успешна съвместна работа!

Свържете се още сега с нас за вашия надежден и сигурен покривен ремонт!