Контакти

Контакт с Фирма за Ремонт на Покриви

Свържете се с нас за вашата индивидуална оферта за качествен и надежден ремонт на покрива или качествената хидроизолация

Телефони за връзка с нас:

02 95 88 234

088 528 82 17

Офис:

Ул.Битоля 18

е-мейл:

energyhouse(at)abv.bg

Скайп контакт : Chat with me

Или формата по-долу

Споделете
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • Google Buzz
 • Live
 • MSN Reporter
 • MySpace
 • RSS

24 Responses to Контакти

 1. Здравейте
  Моля за оферта за ремонт на ламаринен покрив на жил. сграда около 450 м2, Искаме над ламарината да се постави покритие с посипка и да издържи поне 10 години.Смяна на олуци , хоризонтални -70 м, вертикални-70 м.
  Поздрави

 2. Grancharova

  Добър ден.
  Интересуваме се от почистване и ремонт на улуци на блок на 4 етажа на Симеоновско шосе.Достъпът е затруднен и би била необходима вишка.
  За контакт: 02-8687490,0885232049
  Приятен ден!

 3. kremena ivanova

  Моля за оферта – срок и приблизителна цена – за отстраняване на теч от алуминиев фургон с размери
  8/3 метра. Ние сме “Рекоул” АД Перник.
  с поздрав: Кремена Иванова

 4. Даскалов

  Здравейте, бих искал оферта за ремонт на покрив в гр.Костинброд- разкриване на керемиди,полагане на мушама, летви и редене на същите керемиди и капаци. Покрива е само с керемеди, без кал и мушама под тях. Къщата е 120 кв.м. Ако Ви трябват подробности ми пишете на имейла.
  Предварително благодаря

 5. Христо Содев

  Уважаеми г-н Управител,

  Моля да ни предоставите оферта за ремонт на покрив, адрес:
  София
  ж.к Люлин 9
  бл. 986 вх. Ж
  Блокът е панелен, 9 етажа прибл. квадратура на покрива 240 м2, покрит с филц.
  В случай, че решите да посетите обекта търсете сем. Ганчеви на последния 9-ти етаж.
  Намира се срещу 12-та поликлиника. Тролейбус № 6

  Офертата ще бъде предоставена на домсъвета. В случай, че обектът не представлява интерес за вас, моля да ни уведомите.

  С уважение,

  Христо Содев
  живущ във вх. Ж бл. 986

 6. Бихме искали да ни изпратите оферта за частична хидроизолация на покрив на панелен
  блок, който се намира в жк “Младост 3”, София

 7. Ч. Ангелов

  Здравейте,
  моля да ми изготвите оферта за ремонт на покрив на вила, намираща се във вилна зона Симеоново – Драгалевци, представляваща къща на 2 етажа със застроена площ 50 м2 + тераса, двускатен покрив с керемиди. Размерите на покрива са около 2 * (9*5) – около 90 м2. В момента улуците са разбити, стрехите на покрива са поддали и има паднали керемиди, но покрива над основната сграда не тече. Неободимо е пълно разкриване, подмяна на увредена част от дървената настилка основно стрехите (около 30%) и може би част от гредите, импрегниране на дървесината, поставяне на паро пропускаща изолация, керемиди, подмяна на улуците и обшивката в зоната около комин. В случай, че не разполагате със керемиди подобни на старите и не е възможно да се допълнят липсващите или увредени керемиди следва да се предвиди подмяна изцяло на половината керемиди – бетонови или керамични с добро качество.
  С уважение
  Чавдар Ангелов

 8. Lyubomir Gerdzhikov

  Интересува ме работите ли в провинцията?По специално в Старозагорска област!
  Става въпрос за цялостен ремонт на покрив на къща – около 120 кв.м.!
  Предварително Ви благодаря!
  Любомир Герджиков

 9. Русков

  ремонт на пергола и улуци.При интерес може днес да видите обекта и да предложите оферта тел 8696957

 10. Здравейте, искам да получа оферта за ремонт на покрив на 5 етажна жилищна кооперация в центъра на София без асансьор.Сваляне на старите керемиди,почистване на покрива, изкърпване на дъсчена обшивка, където е необходимо, полагане на нова паропропусклива
  мушама,летви и нови керемиди, подмяна на билни капаци, измазване и на 6 броя комини.Покрива е 360 кв.м. с било 35л.м.

 11. Ivan urumov

  Здравейте пишеви Иван Урумов от Пловдив и ни предстои ремонт на покрив на жилищен покрив искам да попитам колко излиза на квадрат и колко години гаранция.Издаватели протоколи за общината защото имаме общински жилища.

 12. Мартин Стоименов

  Имам къща в гр.Батак с покрив 152 кв.м.-четири-скатен,с три комина и една капандура за основен ремонт като,имам желание да бъде направен с ондулин “Класик” или “Ондувила” и улуци по избор.Очаквам оферта с разценки за различните дейности и срокове за ремонта.Мога да изпратя и снимки.Тел. за контакти 0888269460

 13. Ирина Колева

  Моля ако е възможно изпратете ми ориентировъчна цена за ремонт на двускатен покрив (150 кв.м) с керемиди, не от най скъпите, вкл. подмяна на улуци. Къщата е в с. Горни Лозен на 6 км. от ж.к. Младост
  Благодаря

 14. Ани Шонева

  Здравейте,
  Интересуват ме РВС настилки за под на кухня с приблизителна площ около 20 кв.м?
  Къде мога да видя цветовете и дали извършвате поставяне на настилката?
  Имате ли магазин в София?
  Благодаря Ви,
  А.Шонева

 15. Здравейте,
  Пише ви Антоанета Запрянова – председател на домсъвета на бл. 45, вх. В, ж.к. „Лагера”.
  Предстои ни основен ремонт на покрива – в панелен блок, тип”вана”, с настоящ под от ламарина – вече прогнила. Приблизителна площ – 220-250 кв. м. Желанието е да се свали ламарината и покрие с воалит.
  За контакти: отговорник по ремонта – Кирил Купенов –
  тел. 02/954-16-63; 0898 85 70 52.!!!!!!!!!Той ще бъде в София до 27 август, след това ще отсъства за 2 седмици, така че ако е възможно да ни посетите в този период.
  Приятен ден
  Антоанета Запрянова, тел. 0899 35 22 10

 16. Juliana Georgieva

  Здравйте,

  Моля заповядайте спешно на адреса, обявен по-долу. Имаме теч на покрива в нашия вход (панелен блок в София) и ви очакваме за oглед и своевременни действия. Направихме събрание на входа и се взе решение да се направи спешен ремонт на покрива, поради критичното състояние …

  Адрес: гр. София, ж.к. Дружба 2, блок 308, вх. Б

  д-р Белемезов (ап. 27) или Ю. Георгиева (ап. 45 – тел. 0887 294 268).

  Поздрави,

  Ю. Георгиева

 17. Елеонора Игнатова

  Здравейте,
  Покривът на панелния блок, в който живея и от скоро съм домоуправител, е за ремонт.
  Покривът е ремонтиран 2002 година и в момента вече е амортизиран и се нуждае от нов ремонт. Предвид на сегашните атмосферни условия през последните дни се провокираха появилите се дефекти след 10 годишната експлоатация и се появиха течове в апартамените на последния етаж. Миналата година точно в същия период, поради подобни обстоятелства е извършен частичен ремонт. Моля за посещение от Вашата фирма за оглед на място, като очакваме да ни дадете оферта за частичен ремонт сега по спешност и/или цялостен ремонт. Моля да ми позвъните на тел. 0888916185 или да ми пишете на e-mail: elignatova@mail.orbitel.bg
  Поздрави
  Елеонора Игнатова
  Председател на Управителния съвет на етажната собственост
  блок 5Г Дианабад 1172 София

 18. нуждаем се от цялостен ремонт на покрив на панелен блок. Същият се намира в гр. Варна жк. “Владислав Варненчик” бл.53 вх.1

  моят телефон е 0886 025 494

 19. Валентин Гечев

  Отнася се за ремонт на покрив на адрес: София, кв. Драгалевци, ул. Николай Бинев 32, тел. 0888-568453 – Валентин Гечев. Приблизителната площ на покрива е около 100 кв.м. Ще чакам обаждане за уговаряне на оглед. Предварително благодаря.

 20. Стефан Райков

  Става въпрос за ремонт на покрива на вход от панелен блок жк.Дружба-2 бл.322, София. входът е с по 3 апартамента на етаж-тристаен, едностаен,двустаен. Какво би ни струвало изпълнението по технология, осигуряваща поне 10 години гаранция? В какъв срок бихте могли да го изпълните през идващото лято? Интересува ни и разсрочено плащане.

 21. Емил Димитров

  Здравейте,

  интересувам се от топлоизолация на бетонен скатен покрив. Около 50м2. Къщата е построена преди 10г и в момента е с хидроизолация и керемиди, но под тях бих искал да се положи топлоизолация, както и под срехите. Къщата е триетажна. Предполагам, че правилния начин е топло-изолацията да е отвън? Също така имам и гараж с плосък бетонен покрив 20м2, който искам да се топло и хидроизолира за да се ползва за тераса. Къщата се намира на 15 км западно от София.
  Интересува ме дали може да реазлизирате това и приблизителна оферта.

  Блгодаря предварително!
  С уважение
  Е. Димитров

 22. Иван Иванов

  Здравейте, може ли да изготвите оферта за ремонт на покрив на 5 етажна жилищна кооперация в центъра на София без асансьор. Сваляне на старите керемиди, почистване на покрива, изкърпване на дъсчена обшивка, където е необходимо, полагане на нова паропропусклива
  мушама,летви и нови керемиди, подмяна на билни капаци, измазване и на 6 броя комини.Покривът е 300 кв.м.

 23. Камелия Николова

  Здравейте! Имаме много неприятен проблем.Живеем в сграда построена 2009 година. Една от стаите на апартамента ни е под тераса и от самото начало първоначално само зимата при топене на снега ,а от лятото на 2012 и при малко по-силен дъжд има много влага на ъгъла на двете стени.Правите ли огледи в провинцията? От Дупница сме.

 24. Хидроизолация и ремонт на покриви

  Уважаеми настоящи и бъдещи клиенти на фирмата ни за ремонт и хидроизолация на покриви – БЛАГОДАРИМ ВИ за доверието с което вече седемнадесет години ни давате сила да продължаваме да вървим напред и да ви предлагаме надеждни и качествени услуги по ремонтиране и хидроизолация на протеклите Ви покриви!
  Благодарим Ви още веднъж!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *