И така, дойде време за ремонт на покрива през 2015 година

Ето го и сезон 2015 година за покривните ремонти! Ние сме готови, а Вие?

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за безплатни огледи за хидроизолация на територията на гр.София!

Фирма за ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД отваря новият сезон за покривни ремонти през настоящата 2015 година!

Защо чак сега? Ами много лесно, огромния ни опит които е вече повече от 17 години ни е научил, че началото на м.Май времето се стабилизира и позволява качествен ремонт на покрива, ясно е, че докато вали дъжд или е студено, който Ви предлага да ремонтира покривът ви, то той вече ви е излъгал!

Както всички знаем покривите се ремонтират на сухо и топло време, това се дължи на употребата на материали които изискват минимални температурни амплитуди за качествена хидроизолация и качествен ремонт! 
 

Ние сме готови да посрещнем всичките Ви изисквания за надежден и дълготраен ремонт на покрива ви през настоящата 2015 година!

В какво се изразява нашата готовност за надеждни и дълготрайни покривни ремонти?

 1. Както вече уточнихме, нашият огромен опит е нашата сила – повече от 2000 ремонтирани покриви, покривчета и тераски 🙂
 2. Наличният състав е в готовност както да проведем вашите огледи, разбира се БЕЗПЛАТНИ за територията на гр.София, така и всички налични и нужни инструменти за качествения ремонт и в 2015 година са налице и подготвени!
 3. Договорили сме вече най-ниските цени за нашите клиенти само за качествени хидроизолационни и покривно ремонтни материали ( ние не работим с всички материали)
 4. Гаранцията си е същата както и през последните ПЕТ години – спокойно, не е 5 години 🙂 Нашата гаранция започва от СЕДЕМ години! Да, разбира се, че цената ни за ремонт на покриви не може да е идентична с другите фирми които предлагат покривни ремонти!

Има и още много много фактори които биха ВИ спечелили за наши

Какво да предпочета? Фирма с опит повече от 17 години и с повече от 30 000 доволни клиента или някоя която ми предлага почти наполовина по-ниска цена за ремонта на покрива?

Какво да предпочета?
Фирма с опит повече от 17 години и с повече от 30 000 доволни клиента или някоя която ми предлага почти наполовина по-ниска цена за ремонта на покрива?

клиенти, но нека спред до тук! Вие ще сте тези които ще оцените работата ни, Вие сте и тези които ни препоръчват на съседите си, както на нуждаещите се от качествен ремонт на покрива през изминалите години, така и през настоящата 2015 година! За съжаление пак опират до услугите ни и наивни и добронамерени граждани които са повярвали в някоя “фирма” тип “Кольо 2000” и са били ужилени с поне 50% от ремонта – Дами и Господа, не бъдете шарани, некоректните фирми за ремонт на покрив на това разчитат!

Та, ние сме готови за качествените ви ремонти на покриви, въпросът е Вие готови ли сте, покривът ви повече никога да не ви създава ядове?

Бърза връзка с нашата мобилна група за огледи: 0885/ 288 217, разбира се, че имаме и офис – кв.Бели Брези ул.Битоля №18 и стационарен телефон (ако ви е по-евтино): 02/ 958 82 34

Решете си проблема с покрива, веднъж за винаги!

Споделете
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • Google Buzz
 • Live
 • MSN Reporter
 • MySpace
 • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *