Category Archives: цени за хидроизолация

Хидроизолация на покриви на панелни блокове

Хидроизолация на покриви на панелни блокове и входове

Уважаеми клиенти , скъпи приятели – ние от фирма за хидроизолация и ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД и тази година ви предлагаме надеждни и качествени покривни ремонти.

некачествена хидроизолацияПрез изминалите вече над 14 години направихме възможно качествената хидроизолация на стотици жилищни покриви на входове , блокове , къщи и сгради. Благодарение на усърдния ни труд и вашето доверие сме сигурни, че над 20 000 ( двадесет хиляди ) наши клиента спят на сухо и спокойно място в домовете си. Именно този наш опит ни дава сили да продължаваме да отговаряме и на най-стриктните ви изисквания – именно благодарение на опита който заедно с вас сме придобили и тази година ви предлагаме надеждни и качествени хидроизолации за покривите ви.

Нашата услуга – Хидроизолация на покрив – БЕЗ АНАЛОГ

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Скъпи приятели, клиенти и посетители ,

Сега сигурно ще си кажете – да то всяка фирма за хидроизолация на покриви така ще каже , всеки ще каже ,че неговата услуга е най-добра. Обаче защо ние смятаме ,че не е точно така – факторите са много – подробно сме ги изброили тук – нашата история , нашия опит са тези които ни дават сила и смелост да кажем – НИЕ СМЕ НАЙ ! За да си НАЙ, то  трябва да предлагаш услуга която никой друг не я предлага , в следствие на това твърдение ви представяме нашата услуга – Хидроизолация и ремонт на покрива ви НА ИЗПЛАЩАНЕ – БЕЗ НИКАКВО ОСКЪПЯВАНЕ ! Защо е така може да прочетете тук…

От какво зависи огромното вариране на цените за хидроизолация ? И защо се получават различни дори двойно цени за хидроизолацията на покрива ни?

Стигаме до основната точка , която интересува всеки от вас – цената за хидроизолация на покрив на панелен блок/сграда/вход – каква трябва да бъде цената за да може да сте сигурни ,че ще получите надеждна и качествена услуга обхващаща всички аспекти на качествената и дълготрайна хидроизолация на покрива ви . Цената за хидроизолацията – ремонта на плоския покрив зависи от много фактори – основен е избора на надежден и качествен хидроизолационен материал.

Никъде из нашите сайтове няма да видите цена по ниска от 17 лева на квадратен метър за готова – завършена хидроизолация на покрива ви – защо ? Защото НИЕ предлагаме надеждна и дълготрайна хидроизолация за покриви , а всяко надеждно и дълготрайно нещо има своята себестойност. Няма как да ви предложим хидроизолация за покрива за 10 -12 лева – това не е обективно , това не е реално – всеки който ви предлага подобни цени знайте ще ви излъже – може не в момента , може да издържи дори и две години – но после качествената хидроизолация която ще изискате да бъде изпълнена ще е оскъпена от премахване на некачествената такава – нека сметнем :

Решавате да си направите хидроизолация за 12-14 лева за квадратен метър – тя издържа 2 години , изисквате оферта , отново избирате цена 12 лева – издържа 2-3 години – ВИЕ вече сте дали 24 лева за квадратен метър за хидроизолация на покрива ви , не сте били в пълно спокойствие през петте години които са минали – били сте на тръни – как така хидроизолацията не е издържала толкова. И идват новите пет години – след този изстрадал опит и остарели с пет години , вие ще си кажете – добре , защо не избера оферта от 19-20 лева от фирма която има над 14 годишна история и чета само добри отзиви за нея ? Защо трябва и следващите пет години да съм под напрежение че хидроизолацията на покрива ми не е изпълнена качествено ! Това е Опита – за това ние можем да си позволим да се наречем НАЙ – защото имаме опит , знаем как се опитват да ви лъжат , знаем колко по-важно е вашето спокойствие от дори 10 (десет) лева на квадратен метър за хидроизолация.

още ли търсите фирма за хидроизолацията на покрива ви ?

Ако по-горното ви е вдъхнало доверие , то ние сме успели да ви спестим едни пет години тормоз и разправии и ще се радваме да извършим вашата надеждна и дълготрайна хидроизолация.

Вижте снимки на ремонтирани от нас или нуждаещи се от ремонт покриви с хидроизолация –  последвайте линка

Може да се свържете с нас за вашата надеждна хидроизолация на покрива ви по всяко едно време на следните телефони:

02/958 82 34 офис Борово , 0885/288 217 – Мобилна група за огледи (безплатни за гр.София) energyhouse (at) abv.bg – Очакваме ви !

Ремонти на покриви от професионалистите в покривните работи

Ремонт и хидроизолация на покриви от професионалистите в качествените покривни ремонти

Уважаеми клиенти , благодарим ви за вече 17 годишното доверие в качественото извършване на надеждни и сигурни ремонти на покривите Ви.

Ние от фирма за ремонти – Енерджи Хаус ЕООД и тази година Ви предлагаме най-добрите решения за вашите покриви. Ние знаем как да отстраним всеки един проблем свързан с вашия покрив. Нашите висококвалифицирани специалисти ще ви консултират за най-правилния избор на правилната фирма за ремонт и хидроизолация на покрива ви, ако покрива се нуждае от хидроизолация то ще ви посъветваме за най-доброто решения относно цена и качество

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

 

Ние мислим за вашите битумни или керамични керемиди , ще направим нов проект и ще изградим нова покривна конструкция. – правили сме го вече стотици пъти!

Опитът ни е най-ценен!

Ние винаги ви предлагаме най-добрите и конкурентно способни цени за вашите нови покриви.

НАШИТЕ ЦЕНИ ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ И ХИДРОИЗОЛАЦИЯ

Както и до сега през годините ние Ви предлагаме най-добрите ценови решения за предстоящия Ви ремонт на покрива , основите , сутерена и др.

Актуалната цена за хидроизолация и ремонт на покриви може да се каже само след проведен оглед на покрива и подготвянето на подробна и изчерпателна оферта за хидроизолация и ремонт на покриви!

Всеки покрив е строго индивидуален – цената за ремонт на покрива или за хидроизолация може да е от 16 лева/кв.м до 70-100 лв/кв.м в зависимост от това плосък или скатен покрив се ремонтира, избраните материали и екстри – ние предлагаме пълната гама по изпълнение на покривни ремонти – все пак НИЕ СТРОИМ НОВИ ПОКРИВИ! 🙂

Може да се информирате за нашите актуални цени за ремонт на покриви , ниските ни цени за хидроизолация на покриви , прекрасните ни цени за саниране и представяне на нашата фирма за топлоизолация на сгради  , апартаменти и къщи. – Ние предлагаме много и все висококачествени строителни услуги!

Ние винаги Ви предлагаме най-добрите решения за покрива , фасадата и основите – вече и за качествените и здрави настилки! Предлагаме вече и полагането на щампован бетон!

Не губете време свържете се още сега са нас, ние ще хидроизолираме и ремонтираме покрива бързо, чисто и коректно! Всяка загуба на време е загуба на пари, защото протеклия покрив нуждаещ се от ремонт вече съсипва други вътрешни инсталации на сградата – времето е важно при взимането на решение за фирма която ще ви отремонтира покрива!

С пожелание за успешна съвместна работа!