Category Archives: Цени за ремонт на покриви

Фирмата за покривни ремонти в гр.София

Фирмата за ремонт на покриви в гр.София – седемнадесет години без рекламация! Добре ли е? Достатъчно доверие ли е за да ни изберете нас за изпълнител на новия Ви покрив?

Уважаеми посетители в нашия сайт на фирмата за ремонт на покриви и хидроизолации Енерджи Хаус ЕООД, няма да Ви губим време в това да Ви уверяваме, че сме една от най-коректните фирми за покривни ремонти в гр.София, няма да Ви обясняваме и това, че нашите цени за ремонт на покриви са едни от най-добрите съобразени цена – качество на вложените материали и качество на труд!

Качествен ремонт на покриви в СофияКлиенти търсещи фирма за ремонт на покрива – Ще Ви кажем само тези няколко неща които лесно може да проверите в мрежата и от уста на уста – защото нашите клиенти само в столицата надхвърлят 38000 човека! Без рекламация?

  1. Както вече споменахме – нашата гордост, гордостта на фирмата ни за покривни ремонти е фактът, че за вече седемнадесет години нямаме нито една рекламация на ремонтиран от нас покрив!
  2. Друг важен момент е цената на покривния ремонт! Нашите цени за ремонт на покриви са едни от най-добрите и атрактивните съотношение ЦЕНА – КАЧЕСТВО!
  3. Над 38 000 софиянци могат да гарантират за надеждността на фирмата ни за изолации и покривни ремонти! 
  4. Нашата първоначална гаранция за ремонт на покриви е СЕДЕМ ГОДИНИ – най-голямата гаранция за фаза едно ( ремонт на покрив с рулпонна хидроизолация)
  5. Не на последно място: В НАШАТА ФИРМА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ НЕ РАБОТЯТ РОМИ! Все повече клиенти знаят защо точно това споделяме!

Изборът на фирма за ремонт на покрива не е лесен, но именно изборът на фирма за покривен ремонт Ви гарантира или много нерви и пръснати пари или надеждност, спокойствие и добри партньорски отношения с вече избраната фирма! Познайте НИЕ от кои сме 🙂

С Уважение – Д. Петков, Управител на ф-ма Енерджи Хаус ЕООД

Завършил Строителен Техникум Христо Ботев гр.София

ВИАС – Висш Институт по Архитектура и Строителство

А не някой РОМ 😉

Това е мобилния номер на групата ми за аварийни ремонти и огледи в гр.София – 0885/288217  Работата от нас, изборът от Вас! Или от Контакт с фирма за ремонт на покриви в гр.София

Или се чувствате по-добре в интернет пространството, няма проблем – конфигурирайте сами Вашата Оферта за ремонт на покриви – отговор до 24 часа с цена за предстоящия ремонт и всичко което ВИ интересува, материали, срок и подход за качествения ремонт!

Как да помогнете на съседи или приятели? Първо се уверете в истинността на твърденията по-горе като се възползвате от услугите ни, след това споделете с приятелите си! Трябва да започнем да си помагаме, защото бай ром дебне и повярвайте НЯМА НИЩО ОБЩО С ПОКРИВНИТЕ РЕМОНТИ!

 

Най-накрая подробна информация за цени за ремонт на покриви!

Подробна информация от фирмата ни предлагаща ремонт на покриви и хидроизолация за ценообразуването и предлаганите от нас услуги по качествените покривни ремонти

Какво да предпочета? Фирма с опит повече от 17 години и с повече от 30 000 доволни клиента или някоя която ми предлага почти наполовина по-ниска цена за ремонта на покрива?

Какво да предпочета?
Фирма с опит повече от 17 години и с повече от 30 000 доволни клиента или някоя която ми предлага почти наполовина по-ниска цена за ремонта на покрива?

В информационната джунгла която цари при намирането на точна и ясна информация за цените които ще платим при един бъдещ качествен ремонт на покрив от фирма занимаваща се професионално с покривни ремонти решихме да ви запознаем с максимално точна и изчерпателна информация за това какви цени за ремонт и хидроизолация на покриви предлагаме – за целта последвайте линка и се запознайте с всичките услуги на фирмата ни за ремонт и хидроизолация на покриви които Ви предлагаме.

Много от фирмите за ремонт и хидроизолация на покриви разчитат на вашето невежество в тази специално профилирана дейност! Ние от фирма за ремонт на покриви и хидроизолации винаги сме залагали на честното, открито и точно отношение между фирмата ни и Вас нашите клиенти. Именно защото сме такива от вече седемнадесет години, за това Ви запознаваме и с нашите атрактивни и ясно обяснени цени за ремонт и хидроизолаия на покриви които са понятни дори и за най-взискателните от вас!

Добре дошли в нашето голямо семейство с повече от 30 000 доволни клиента с надеждно отремонтирани покриви!