Category Archives: Хидроизолация на покриви

Надеждна и качествена хидроизолация на покриви от фирма номер едно в покривните ремонти – Енерджи Хаус ЕООД – Винаги с грижа за вас

И така, дойде време за ремонт на покрива през 2015 година

Ето го и сезон 2015 година за покривните ремонти! Ние сме готови, а Вие?

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за безплатни огледи за хидроизолация на територията на гр.София!

Фирма за ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД отваря новият сезон за покривни ремонти през настоящата 2015 година!

Защо чак сега? Ами много лесно, огромния ни опит които е вече повече от 17 години ни е научил, че началото на м.Май времето се стабилизира и позволява качествен ремонт на покрива, ясно е, че докато вали дъжд или е студено, който Ви предлага да ремонтира покривът ви, то той вече ви е излъгал!

Както всички знаем покривите се ремонтират на сухо и топло време, това се дължи на употребата на материали които изискват минимални температурни амплитуди за качествена хидроизолация и качествен ремонт! 
 

Ние сме готови да посрещнем всичките Ви изисквания за надежден и дълготраен ремонт на покрива ви през настоящата 2015 година!

В какво се изразява нашата готовност за надеждни и дълготрайни покривни ремонти?

  1. Както вече уточнихме, нашият огромен опит е нашата сила – повече от 2000 ремонтирани покриви, покривчета и тераски 🙂
  2. Наличният състав е в готовност както да проведем вашите огледи, разбира се БЕЗПЛАТНИ за територията на гр.София, така и всички налични и нужни инструменти за качествения ремонт и в 2015 година са налице и подготвени!
  3. Договорили сме вече най-ниските цени за нашите клиенти само за качествени хидроизолационни и покривно ремонтни материали ( ние не работим с всички материали)
  4. Гаранцията си е същата както и през последните ПЕТ години – спокойно, не е 5 години 🙂 Нашата гаранция започва от СЕДЕМ години! Да, разбира се, че цената ни за ремонт на покриви не може да е идентична с другите фирми които предлагат покривни ремонти!

Има и още много много фактори които биха ВИ спечелили за наши

Какво да предпочета? Фирма с опит повече от 17 години и с повече от 30 000 доволни клиента или някоя която ми предлага почти наполовина по-ниска цена за ремонта на покрива?

Какво да предпочета?
Фирма с опит повече от 17 години и с повече от 30 000 доволни клиента или някоя която ми предлага почти наполовина по-ниска цена за ремонта на покрива?

клиенти, но нека спред до тук! Вие ще сте тези които ще оцените работата ни, Вие сте и тези които ни препоръчват на съседите си, както на нуждаещите се от качествен ремонт на покрива през изминалите години, така и през настоящата 2015 година! За съжаление пак опират до услугите ни и наивни и добронамерени граждани които са повярвали в някоя “фирма” тип “Кольо 2000” и са били ужилени с поне 50% от ремонта – Дами и Господа, не бъдете шарани, некоректните фирми за ремонт на покрив на това разчитат!

Та, ние сме готови за качествените ви ремонти на покриви, въпросът е Вие готови ли сте, покривът ви повече никога да не ви създава ядове?

Бърза връзка с нашата мобилна група за огледи: 0885/ 288 217, разбира се, че имаме и офис – кв.Бели Брези ул.Битоля №18 и стационарен телефон (ако ви е по-евтино): 02/ 958 82 34

Решете си проблема с покрива, веднъж за винаги!

Хидроизолация на покриви на панелни блокове

Хидроизолация на покриви на панелни блокове и входове

Уважаеми клиенти , скъпи приятели – ние от фирма за хидроизолация и ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД и тази година ви предлагаме надеждни и качествени покривни ремонти.

некачествена хидроизолацияПрез изминалите вече над 14 години направихме възможно качествената хидроизолация на стотици жилищни покриви на входове , блокове , къщи и сгради. Благодарение на усърдния ни труд и вашето доверие сме сигурни, че над 20 000 ( двадесет хиляди ) наши клиента спят на сухо и спокойно място в домовете си. Именно този наш опит ни дава сили да продължаваме да отговаряме и на най-стриктните ви изисквания – именно благодарение на опита който заедно с вас сме придобили и тази година ви предлагаме надеждни и качествени хидроизолации за покривите ви.

Нашата услуга – Хидроизолация на покрив – БЕЗ АНАЛОГ

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Скъпи приятели, клиенти и посетители ,

Сега сигурно ще си кажете – да то всяка фирма за хидроизолация на покриви така ще каже , всеки ще каже ,че неговата услуга е най-добра. Обаче защо ние смятаме ,че не е точно така – факторите са много – подробно сме ги изброили тук – нашата история , нашия опит са тези които ни дават сила и смелост да кажем – НИЕ СМЕ НАЙ ! За да си НАЙ, то  трябва да предлагаш услуга която никой друг не я предлага , в следствие на това твърдение ви представяме нашата услуга – Хидроизолация и ремонт на покрива ви НА ИЗПЛАЩАНЕ – БЕЗ НИКАКВО ОСКЪПЯВАНЕ ! Защо е така може да прочетете тук…

От какво зависи огромното вариране на цените за хидроизолация ? И защо се получават различни дори двойно цени за хидроизолацията на покрива ни?

Стигаме до основната точка , която интересува всеки от вас – цената за хидроизолация на покрив на панелен блок/сграда/вход – каква трябва да бъде цената за да може да сте сигурни ,че ще получите надеждна и качествена услуга обхващаща всички аспекти на качествената и дълготрайна хидроизолация на покрива ви . Цената за хидроизолацията – ремонта на плоския покрив зависи от много фактори – основен е избора на надежден и качествен хидроизолационен материал.

Никъде из нашите сайтове няма да видите цена по ниска от 17 лева на квадратен метър за готова – завършена хидроизолация на покрива ви – защо ? Защото НИЕ предлагаме надеждна и дълготрайна хидроизолация за покриви , а всяко надеждно и дълготрайно нещо има своята себестойност. Няма как да ви предложим хидроизолация за покрива за 10 -12 лева – това не е обективно , това не е реално – всеки който ви предлага подобни цени знайте ще ви излъже – може не в момента , може да издържи дори и две години – но после качествената хидроизолация която ще изискате да бъде изпълнена ще е оскъпена от премахване на некачествената такава – нека сметнем :

Решавате да си направите хидроизолация за 12-14 лева за квадратен метър – тя издържа 2 години , изисквате оферта , отново избирате цена 12 лева – издържа 2-3 години – ВИЕ вече сте дали 24 лева за квадратен метър за хидроизолация на покрива ви , не сте били в пълно спокойствие през петте години които са минали – били сте на тръни – как така хидроизолацията не е издържала толкова. И идват новите пет години – след този изстрадал опит и остарели с пет години , вие ще си кажете – добре , защо не избера оферта от 19-20 лева от фирма която има над 14 годишна история и чета само добри отзиви за нея ? Защо трябва и следващите пет години да съм под напрежение че хидроизолацията на покрива ми не е изпълнена качествено ! Това е Опита – за това ние можем да си позволим да се наречем НАЙ – защото имаме опит , знаем как се опитват да ви лъжат , знаем колко по-важно е вашето спокойствие от дори 10 (десет) лева на квадратен метър за хидроизолация.

още ли търсите фирма за хидроизолацията на покрива ви ?

Ако по-горното ви е вдъхнало доверие , то ние сме успели да ви спестим едни пет години тормоз и разправии и ще се радваме да извършим вашата надеждна и дълготрайна хидроизолация.

Вижте снимки на ремонтирани от нас или нуждаещи се от ремонт покриви с хидроизолация –  последвайте линка

Може да се свържете с нас за вашата надеждна хидроизолация на покрива ви по всяко едно време на следните телефони:

02/958 82 34 офис Борово , 0885/288 217 – Мобилна група за огледи (безплатни за гр.София) energyhouse (at) abv.bg – Очакваме ви !

Ремонти на покриви от професионалистите в покривните работи

Ремонт и хидроизолация на покриви от професионалистите в качествените покривни ремонти

Уважаеми клиенти , благодарим ви за вече 17 годишното доверие в качественото извършване на надеждни и сигурни ремонти на покривите Ви.

Ние от фирма за ремонти – Енерджи Хаус ЕООД и тази година Ви предлагаме най-добрите решения за вашите покриви. Ние знаем как да отстраним всеки един проблем свързан с вашия покрив. Нашите висококвалифицирани специалисти ще ви консултират за най-правилния избор на правилната фирма за ремонт и хидроизолация на покрива ви, ако покрива се нуждае от хидроизолация то ще ви посъветваме за най-доброто решения относно цена и качество

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

 

Ние мислим за вашите битумни или керамични керемиди , ще направим нов проект и ще изградим нова покривна конструкция. – правили сме го вече стотици пъти!

Опитът ни е най-ценен!

Ние винаги ви предлагаме най-добрите и конкурентно способни цени за вашите нови покриви.

НАШИТЕ ЦЕНИ ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ И ХИДРОИЗОЛАЦИЯ

Както и до сега през годините ние Ви предлагаме най-добрите ценови решения за предстоящия Ви ремонт на покрива , основите , сутерена и др.

Актуалната цена за хидроизолация и ремонт на покриви може да се каже само след проведен оглед на покрива и подготвянето на подробна и изчерпателна оферта за хидроизолация и ремонт на покриви!

Всеки покрив е строго индивидуален – цената за ремонт на покрива или за хидроизолация може да е от 16 лева/кв.м до 70-100 лв/кв.м в зависимост от това плосък или скатен покрив се ремонтира, избраните материали и екстри – ние предлагаме пълната гама по изпълнение на покривни ремонти – все пак НИЕ СТРОИМ НОВИ ПОКРИВИ! 🙂

Може да се информирате за нашите актуални цени за ремонт на покриви , ниските ни цени за хидроизолация на покриви , прекрасните ни цени за саниране и представяне на нашата фирма за топлоизолация на сгради  , апартаменти и къщи. – Ние предлагаме много и все висококачествени строителни услуги!

Ние винаги Ви предлагаме най-добрите решения за покрива , фасадата и основите – вече и за качествените и здрави настилки! Предлагаме вече и полагането на щампован бетон!

Не губете време свържете се още сега са нас, ние ще хидроизолираме и ремонтираме покрива бързо, чисто и коректно! Всяка загуба на време е загуба на пари, защото протеклия покрив нуждаещ се от ремонт вече съсипва други вътрешни инсталации на сградата – времето е важно при взимането на решение за фирма която ще ви отремонтира покрива!

С пожелание за успешна съвместна работа!

Сезонът на хидроизолацията и ремонта на покриви дойде!

РЕМОНТИТЕ НА ПОКРИВИТЕ – НЕ ЗА ВСЕКИ СЕЗОН ОТ ГОДИНАТА!

Уважаеми ПРИЯТЕЛИ и нови клиенти на фирма за ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД , приветстваме Ви с избора за информационен източник относно настъпването на сезона за ремонт на покриви!

Ние предлагаме ремонти по покривите на сгради , съоражения , къщи , вили и всякакви недвижими имоти и собствености и така вече 17 години!

Ние от  Енерджи Хаус  ви предлагаме винаги най актуалните цени за ремонти на покриви на базата на качественото изпълнение на ремонта на покрива ви и качествения избор на материали било за качествена хидроизолация или надеждно и сигурно изградена покривна конструкция!

НАШИТЕ УСЛУГИ НЕ СА ЗА ВСЕКИ – НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ САМО КАЧЕСТВЕНИ РЕМОНТИ НА ПОКРИВИ – БИЛИ ТЕ РЕМОНТ ЧРЕЗ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПЛОСКИ ПОКРИВИ ИЛИ СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ НА СКАТНИ ПОКРИВИ

КАКВО НОВО В РЕМОНТА НА ПОКРИВА ПРЕЗ НАСТОЯЩИЯ СЕЗОН

През настоящия вече сезон м.Юни – м. Юли 2012г ние от Енерджи Хаус – Ремонти на покриви  Ви гарантираме коректно взаимоотношение към всеки нов наш ПРИЯТЕЛ – Клиент . Качествени предложения за всякакви материали за ремонт на порквиа включващо

Хидроизолация на покриви

Топлоизолация на покриви

Полагане на полиуретанови хидроизолации

Изпълнение на декоратини или износоустойчиви pvc настилки

Изграждане на зелени покриви

От 2014 вече предлагаме и полагане на щампован бетон

ВСИЧКО СВЪРЗАНО С КАЧЕСТВЕНИЯ РЕМОТ НА ПОКРИВА/ТЕРАСАТА/БАСЕЙНА/ПОДА/СУТЕРЕНА-МАЗЕТО/ – всичко за хидроизолацията – Енерджи Хаус ЕООД

КОЙ месец Е НАЙ-ДОБЪР ЗА записване за хидроизолация на покривА?

Най-подходящия месец за записване за ремонт на покрива от профилирана фирма за покривни ремонти и хидроизолация е – час по-скоро от както сме установили, че покрива ни тече! Не забравяйте всяко забавяне руши вашите недвижими имоти – следователно всяко забавяне води до финансови загуби! Нещо от което Ние ви предпазваме!

Ние от Енерджи Хаус  знаем това , за това Ви предлагаме най-доброто решение от нас за хидроизолация на покрив – просто си запишете час за оглед и изготвяне на оферта за хидроизолация и ремонт на покриви  – ОСТАНАЛОТО Е НАША ГРИЖА

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

.

“С Уважение и пожелание за успешна година с  много качествено отремонтирани покриви и качествени хидроизолации към всички колеги – фирми занимаващи се с ремонт на покриви”.

Д. Петков – Енерджи Хаус ЕООД

Ремонтите на покривите – задължителни при силни бурии

Ремонтите на покривите след бурии и природни бедствия

Всички знаем опустошителната сила на природните бедствия били те силен вятър , земетресение , порой и др. Знае и какви проблеми създават на нас хората , първо пострадва нашия покрив – той е най-външната част на сградата в която обитаваме , така че е съвсем в рамките на нормалното. При силни ураганни ветрове , много често покривите ни вече не са покриви , те не вършат вече нужната ни услуга – хидроизолация. Хидроизолацията е нарушена дори и при разместване или отвяване било на керемида , или ламаринена обшивка или пола. Покрива бива разместен и при не толкова силни земетресения – отново защото е най-високата точка на сградата. Да си припомним скорошното земетресение в гр.Перник – какво стана тогава – всички комини на къщите в и около Перник – паднаха , а с тях и на повече от 60% от сградите – покривите им се компрометираха. Важно е максимално бързо да се вземат мерки по намирането на фирма специалист в ремонтите на покриви. Много е важно , отремонтирането на вече засегнатия от дадено природно бедствие покрив да стане бързо и професионално – защото не се знае майката природа какви нови изненади ни е подготвила. Много е важно при избора си на аварийна фирма за ремонт на покриви да вземем в предвид и значението на опита на дадената фирма – колкото по-голям опит има дадена фирма – то толкова по-добре и адекватно би реагирала при едни непредвидени климатични условия и явления. Няма нужда да ви пишем , кои сме ние – нашата история говори сама за нас. Ние сме фирма за ремонт на покриви – при каквито и да е климатични условия – ние реагираме бързо и качествено – единствено с ясната цел – да ви предложим спокойствието от което се нуждаете.

Не губете време – свържете се с нас още сега !