Category Archives: фирма за ремонта на покрива

Фирмата за покривни ремонти в гр.София

Фирмата за ремонт на покриви в гр.София – седемнадесет години без рекламация! Добре ли е? Достатъчно доверие ли е за да ни изберете нас за изпълнител на новия Ви покрив?

Уважаеми посетители в нашия сайт на фирмата за ремонт на покриви и хидроизолации Енерджи Хаус ЕООД, няма да Ви губим време в това да Ви уверяваме, че сме една от най-коректните фирми за покривни ремонти в гр.София, няма да Ви обясняваме и това, че нашите цени за ремонт на покриви са едни от най-добрите съобразени цена – качество на вложените материали и качество на труд!

Качествен ремонт на покриви в СофияКлиенти търсещи фирма за ремонт на покрива – Ще Ви кажем само тези няколко неща които лесно може да проверите в мрежата и от уста на уста – защото нашите клиенти само в столицата надхвърлят 38000 човека! Без рекламация?

  1. Както вече споменахме – нашата гордост, гордостта на фирмата ни за покривни ремонти е фактът, че за вече седемнадесет години нямаме нито една рекламация на ремонтиран от нас покрив!
  2. Друг важен момент е цената на покривния ремонт! Нашите цени за ремонт на покриви са едни от най-добрите и атрактивните съотношение ЦЕНА – КАЧЕСТВО!
  3. Над 38 000 софиянци могат да гарантират за надеждността на фирмата ни за изолации и покривни ремонти! 
  4. Нашата първоначална гаранция за ремонт на покриви е СЕДЕМ ГОДИНИ – най-голямата гаранция за фаза едно ( ремонт на покрив с рулпонна хидроизолация)
  5. Не на последно място: В НАШАТА ФИРМА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ НЕ РАБОТЯТ РОМИ! Все повече клиенти знаят защо точно това споделяме!

Изборът на фирма за ремонт на покрива не е лесен, но именно изборът на фирма за покривен ремонт Ви гарантира или много нерви и пръснати пари или надеждност, спокойствие и добри партньорски отношения с вече избраната фирма! Познайте НИЕ от кои сме 🙂

С Уважение – Д. Петков, Управител на ф-ма Енерджи Хаус ЕООД

Завършил Строителен Техникум Христо Ботев гр.София

ВИАС – Висш Институт по Архитектура и Строителство

А не някой РОМ 😉

Това е мобилния номер на групата ми за аварийни ремонти и огледи в гр.София – 0885/288217  Работата от нас, изборът от Вас! Или от Контакт с фирма за ремонт на покриви в гр.София

Или се чувствате по-добре в интернет пространството, няма проблем – конфигурирайте сами Вашата Оферта за ремонт на покриви – отговор до 24 часа с цена за предстоящия ремонт и всичко което ВИ интересува, материали, срок и подход за качествения ремонт!

Как да помогнете на съседи или приятели? Първо се уверете в истинността на твърденията по-горе като се възползвате от услугите ни, след това споделете с приятелите си! Трябва да започнем да си помагаме, защото бай ром дебне и повярвайте НЯМА НИЩО ОБЩО С ПОКРИВНИТЕ РЕМОНТИ!

 

Най-накрая подробна информация за цени за ремонт на покриви!

Подробна информация от фирмата ни предлагаща ремонт на покриви и хидроизолация за ценообразуването и предлаганите от нас услуги по качествените покривни ремонти

Какво да предпочета? Фирма с опит повече от 17 години и с повече от 30 000 доволни клиента или някоя която ми предлага почти наполовина по-ниска цена за ремонта на покрива?

Какво да предпочета?
Фирма с опит повече от 17 години и с повече от 30 000 доволни клиента или някоя която ми предлага почти наполовина по-ниска цена за ремонта на покрива?

В информационната джунгла която цари при намирането на точна и ясна информация за цените които ще платим при един бъдещ качествен ремонт на покрив от фирма занимаваща се професионално с покривни ремонти решихме да ви запознаем с максимално точна и изчерпателна информация за това какви цени за ремонт и хидроизолация на покриви предлагаме – за целта последвайте линка и се запознайте с всичките услуги на фирмата ни за ремонт и хидроизолация на покриви които Ви предлагаме.

Много от фирмите за ремонт и хидроизолация на покриви разчитат на вашето невежество в тази специално профилирана дейност! Ние от фирма за ремонт на покриви и хидроизолации винаги сме залагали на честното, открито и точно отношение между фирмата ни и Вас нашите клиенти. Именно защото сме такива от вече седемнадесет години, за това Ви запознаваме и с нашите атрактивни и ясно обяснени цени за ремонт и хидроизолаия на покриви които са понятни дори и за най-взискателните от вас!

Добре дошли в нашето голямо семейство с повече от 30 000 доволни клиента с надеждно отремонтирани покриви!

 

Хидроизолация на покриви на панелни блокове

Хидроизолация на покриви на панелни блокове и входове

Уважаеми клиенти , скъпи приятели – ние от фирма за хидроизолация и ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД и тази година ви предлагаме надеждни и качествени покривни ремонти.

некачествена хидроизолацияПрез изминалите вече над 14 години направихме възможно качествената хидроизолация на стотици жилищни покриви на входове , блокове , къщи и сгради. Благодарение на усърдния ни труд и вашето доверие сме сигурни, че над 20 000 ( двадесет хиляди ) наши клиента спят на сухо и спокойно място в домовете си. Именно този наш опит ни дава сили да продължаваме да отговаряме и на най-стриктните ви изисквания – именно благодарение на опита който заедно с вас сме придобили и тази година ви предлагаме надеждни и качествени хидроизолации за покривите ви.

Нашата услуга – Хидроизолация на покрив – БЕЗ АНАЛОГ

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Скъпи приятели, клиенти и посетители ,

Сега сигурно ще си кажете – да то всяка фирма за хидроизолация на покриви така ще каже , всеки ще каже ,че неговата услуга е най-добра. Обаче защо ние смятаме ,че не е точно така – факторите са много – подробно сме ги изброили тук – нашата история , нашия опит са тези които ни дават сила и смелост да кажем – НИЕ СМЕ НАЙ ! За да си НАЙ, то  трябва да предлагаш услуга която никой друг не я предлага , в следствие на това твърдение ви представяме нашата услуга – Хидроизолация и ремонт на покрива ви НА ИЗПЛАЩАНЕ – БЕЗ НИКАКВО ОСКЪПЯВАНЕ ! Защо е така може да прочетете тук…

От какво зависи огромното вариране на цените за хидроизолация ? И защо се получават различни дори двойно цени за хидроизолацията на покрива ни?

Стигаме до основната точка , която интересува всеки от вас – цената за хидроизолация на покрив на панелен блок/сграда/вход – каква трябва да бъде цената за да може да сте сигурни ,че ще получите надеждна и качествена услуга обхващаща всички аспекти на качествената и дълготрайна хидроизолация на покрива ви . Цената за хидроизолацията – ремонта на плоския покрив зависи от много фактори – основен е избора на надежден и качествен хидроизолационен материал.

Никъде из нашите сайтове няма да видите цена по ниска от 17 лева на квадратен метър за готова – завършена хидроизолация на покрива ви – защо ? Защото НИЕ предлагаме надеждна и дълготрайна хидроизолация за покриви , а всяко надеждно и дълготрайно нещо има своята себестойност. Няма как да ви предложим хидроизолация за покрива за 10 -12 лева – това не е обективно , това не е реално – всеки който ви предлага подобни цени знайте ще ви излъже – може не в момента , може да издържи дори и две години – но после качествената хидроизолация която ще изискате да бъде изпълнена ще е оскъпена от премахване на некачествената такава – нека сметнем :

Решавате да си направите хидроизолация за 12-14 лева за квадратен метър – тя издържа 2 години , изисквате оферта , отново избирате цена 12 лева – издържа 2-3 години – ВИЕ вече сте дали 24 лева за квадратен метър за хидроизолация на покрива ви , не сте били в пълно спокойствие през петте години които са минали – били сте на тръни – как така хидроизолацията не е издържала толкова. И идват новите пет години – след този изстрадал опит и остарели с пет години , вие ще си кажете – добре , защо не избера оферта от 19-20 лева от фирма която има над 14 годишна история и чета само добри отзиви за нея ? Защо трябва и следващите пет години да съм под напрежение че хидроизолацията на покрива ми не е изпълнена качествено ! Това е Опита – за това ние можем да си позволим да се наречем НАЙ – защото имаме опит , знаем как се опитват да ви лъжат , знаем колко по-важно е вашето спокойствие от дори 10 (десет) лева на квадратен метър за хидроизолация.

още ли търсите фирма за хидроизолацията на покрива ви ?

Ако по-горното ви е вдъхнало доверие , то ние сме успели да ви спестим едни пет години тормоз и разправии и ще се радваме да извършим вашата надеждна и дълготрайна хидроизолация.

Вижте снимки на ремонтирани от нас или нуждаещи се от ремонт покриви с хидроизолация –  последвайте линка

Може да се свържете с нас за вашата надеждна хидроизолация на покрива ви по всяко едно време на следните телефони:

02/958 82 34 офис Борово , 0885/288 217 – Мобилна група за огледи (безплатни за гр.София) energyhouse (at) abv.bg – Очакваме ви !

Защо да изберем Енерджи Хаус?

Защо хората предпочитат фирма за ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД

Този въпрос вълнува новите ни клиенти , старите (вече над 30 000 човека) вече знаят защо.

Какво ни отличава от другите фирми за ремонт и хидроизолация на покриви , в това резюме ще се опитаме да обясним кои са основните причини поради които Вие ни избирате за изпълнители на вашите ремонти на покриви и хидроизолации.

Защо избираме точно тази фирма за ремонт на покрива?

Защото я предпочитаме ;)

Фирма Енерджи Хаус ЕООД се занимава с ремонт на покриви от 1998г. , да определено при много дейности стажа/опита – времето през което дадена фирма оперира в дейността с която се занимава не е важно – не и при покривните ремонти , това е сфера която е абсолютно задължително да имаш огромен опит за да можеш да реагираш и при най-суровите условия и при най-сложните конструкции за да се постигне надежден и сигурно отремонтиран покрив, било с битумна хидроизолация, полиуретанова хидроизолация или покрива трябва да бъде изграден наново.

Нашият опит в ремонтите и хидроизолациите на покриви е нашата сила!

… и не само , не може да се разчита само на един опит и на стари лаври , ние от Енерджи Хаус ЕООД сме най-високо технологичната строителна фирма в България , благодарение на десетките специалисти които работят в нашия IT отдел постигнахме абсолютната 24/7 часова свързаност с вас – нашите клиенти , приятели и хора нуждаещи се от компетентното ни мнение и договаряне на вашия бъдещ покривен ремонт.

Ние живо се интересуваме от всички световни техники и методи за изпълнение на качествени покривни ремонти , ние знаем кое е най-важното за вашия покрив и то е много просто – Да не ви протече през идните 20 – 30 години , период през който всеки от вас ще се сеща с добри чувства за нас – хората които сме направили възможно изпълнението на една надеждна и дълготрайна покривна система.

Предлаганите методики и инженеринг при изпълнението на новите покривни конструкции и ремонта на старите покриви от нас

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Ние предлагаме високо качествени услуги свързани с надеждния ремонт на покрива ви – ние не пестим сили и средства в постигането на заветната цел – един качествено отремонтиран покрив който вече няма да ви създава проблеми. Кое е по различно при нашето ремонтиране на покривите ви:

  • Ние използваме високо технологична механизация – автовишки , телфери , самоходни вишки , професионално екипиране на работния персонал , тежкотоварна техника
  • Ние предлагаме само надеждни материали за вашия бъдещ покривен ремонт – качеството на вложените материали е основно и най-важно за надеждния високо качествено от ремонтиран покрив
  • Ние използваме само квалифициран персонал при ремонтите на покривите. Нашите работници са квалифицирани и гарантират нашите думи и амбиции да са реалност – за целта минимум два пъти в годината провеждаме опреснителни курсове и въвеждаме новите технологии които използваме както при правилното прецизиране на необходимите дейности за едно изграждане на нова покривна конструкция по проект, така и нашите майстори на хидроизолацията няма да ви подведат.

Ние от фирма за изолации Енерджи Хаус ЕООД Ви приветстваме в правилния избор на фирма за:

– Надеждни и дълготрайни ремонт и хидроизолации на покриви и повърхности

– Качествени и дълготрайни топлоизолации на жилища, къщи и сградивижте повече

– И най-новото ни попълнение в пълната гама строителни услуги които предлагамефирмата предлага полагане на щамповани бетони – това е може би, най-трудната и отговорна работа с цялото строителство –

“полагането или изпълнението на декоративен щампован бетон е съизмеримо само със златарство и ювелирство” – думи на нашия управител г-н Д. Петков.

Ако искате запознайте се с услугата на фирмата – полагане на щампован бетон – декоративния или щампован бетон съчетава в себе си, здравина, красота и артистичност – убедете се сами! Това е най-здравата подова настилка и стенна облицовка ( да изпълняваме го и по стени )

По-горе описаното за нас нямаше да е възможно без вашата 100% (сто процентова) подкрепа – Благодарим Ви ! Продължаваме да се развиваме заедно – всеки следващ мечтите си!

С Пожелание за успешна съвместна работа!

Свържете се още сега с нас за вашия надежден и сигурен покривен ремонт!

Ремонти на покриви от професионалистите в покривните работи

Ремонт и хидроизолация на покриви от професионалистите в качествените покривни ремонти

Уважаеми клиенти , благодарим ви за вече 17 годишното доверие в качественото извършване на надеждни и сигурни ремонти на покривите Ви.

Ние от фирма за ремонти – Енерджи Хаус ЕООД и тази година Ви предлагаме най-добрите решения за вашите покриви. Ние знаем как да отстраним всеки един проблем свързан с вашия покрив. Нашите висококвалифицирани специалисти ще ви консултират за най-правилния избор на правилната фирма за ремонт и хидроизолация на покрива ви, ако покрива се нуждае от хидроизолация то ще ви посъветваме за най-доброто решения относно цена и качество

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

 

Ние мислим за вашите битумни или керамични керемиди , ще направим нов проект и ще изградим нова покривна конструкция. – правили сме го вече стотици пъти!

Опитът ни е най-ценен!

Ние винаги ви предлагаме най-добрите и конкурентно способни цени за вашите нови покриви.

НАШИТЕ ЦЕНИ ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ И ХИДРОИЗОЛАЦИЯ

Както и до сега през годините ние Ви предлагаме най-добрите ценови решения за предстоящия Ви ремонт на покрива , основите , сутерена и др.

Актуалната цена за хидроизолация и ремонт на покриви може да се каже само след проведен оглед на покрива и подготвянето на подробна и изчерпателна оферта за хидроизолация и ремонт на покриви!

Всеки покрив е строго индивидуален – цената за ремонт на покрива или за хидроизолация може да е от 16 лева/кв.м до 70-100 лв/кв.м в зависимост от това плосък или скатен покрив се ремонтира, избраните материали и екстри – ние предлагаме пълната гама по изпълнение на покривни ремонти – все пак НИЕ СТРОИМ НОВИ ПОКРИВИ! 🙂

Може да се информирате за нашите актуални цени за ремонт на покриви , ниските ни цени за хидроизолация на покриви , прекрасните ни цени за саниране и представяне на нашата фирма за топлоизолация на сгради  , апартаменти и къщи. – Ние предлагаме много и все висококачествени строителни услуги!

Ние винаги Ви предлагаме най-добрите решения за покрива , фасадата и основите – вече и за качествените и здрави настилки! Предлагаме вече и полагането на щампован бетон!

Не губете време свържете се още сега са нас, ние ще хидроизолираме и ремонтираме покрива бързо, чисто и коректно! Всяка загуба на време е загуба на пари, защото протеклия покрив нуждаещ се от ремонт вече съсипва други вътрешни инсталации на сградата – времето е важно при взимането на решение за фирма която ще ви отремонтира покрива!

С пожелание за успешна съвместна работа!

Сезонът на хидроизолацията и ремонта на покриви дойде!

РЕМОНТИТЕ НА ПОКРИВИТЕ – НЕ ЗА ВСЕКИ СЕЗОН ОТ ГОДИНАТА!

Уважаеми ПРИЯТЕЛИ и нови клиенти на фирма за ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД , приветстваме Ви с избора за информационен източник относно настъпването на сезона за ремонт на покриви!

Ние предлагаме ремонти по покривите на сгради , съоражения , къщи , вили и всякакви недвижими имоти и собствености и така вече 17 години!

Ние от  Енерджи Хаус  ви предлагаме винаги най актуалните цени за ремонти на покриви на базата на качественото изпълнение на ремонта на покрива ви и качествения избор на материали било за качествена хидроизолация или надеждно и сигурно изградена покривна конструкция!

НАШИТЕ УСЛУГИ НЕ СА ЗА ВСЕКИ – НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ САМО КАЧЕСТВЕНИ РЕМОНТИ НА ПОКРИВИ – БИЛИ ТЕ РЕМОНТ ЧРЕЗ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПЛОСКИ ПОКРИВИ ИЛИ СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ НА СКАТНИ ПОКРИВИ

КАКВО НОВО В РЕМОНТА НА ПОКРИВА ПРЕЗ НАСТОЯЩИЯ СЕЗОН

През настоящия вече сезон м.Юни – м. Юли 2012г ние от Енерджи Хаус – Ремонти на покриви  Ви гарантираме коректно взаимоотношение към всеки нов наш ПРИЯТЕЛ – Клиент . Качествени предложения за всякакви материали за ремонт на порквиа включващо

Хидроизолация на покриви

Топлоизолация на покриви

Полагане на полиуретанови хидроизолации

Изпълнение на декоратини или износоустойчиви pvc настилки

Изграждане на зелени покриви

От 2014 вече предлагаме и полагане на щампован бетон

ВСИЧКО СВЪРЗАНО С КАЧЕСТВЕНИЯ РЕМОТ НА ПОКРИВА/ТЕРАСАТА/БАСЕЙНА/ПОДА/СУТЕРЕНА-МАЗЕТО/ – всичко за хидроизолацията – Енерджи Хаус ЕООД

КОЙ месец Е НАЙ-ДОБЪР ЗА записване за хидроизолация на покривА?

Най-подходящия месец за записване за ремонт на покрива от профилирана фирма за покривни ремонти и хидроизолация е – час по-скоро от както сме установили, че покрива ни тече! Не забравяйте всяко забавяне руши вашите недвижими имоти – следователно всяко забавяне води до финансови загуби! Нещо от което Ние ви предпазваме!

Ние от Енерджи Хаус  знаем това , за това Ви предлагаме най-доброто решение от нас за хидроизолация на покрив – просто си запишете час за оглед и изготвяне на оферта за хидроизолация и ремонт на покриви  – ОСТАНАЛОТО Е НАША ГРИЖА

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

.

“С Уважение и пожелание за успешна година с  много качествено отремонтирани покриви и качествени хидроизолации към всички колеги – фирми занимаващи се с ремонт на покриви”.

Д. Петков – Енерджи Хаус ЕООД

Ремонтите на покривите – задължителни при силни бурии

Ремонтите на покривите след бурии и природни бедствия

Всички знаем опустошителната сила на природните бедствия били те силен вятър , земетресение , порой и др. Знае и какви проблеми създават на нас хората , първо пострадва нашия покрив – той е най-външната част на сградата в която обитаваме , така че е съвсем в рамките на нормалното. При силни ураганни ветрове , много често покривите ни вече не са покриви , те не вършат вече нужната ни услуга – хидроизолация. Хидроизолацията е нарушена дори и при разместване или отвяване било на керемида , или ламаринена обшивка или пола. Покрива бива разместен и при не толкова силни земетресения – отново защото е най-високата точка на сградата. Да си припомним скорошното земетресение в гр.Перник – какво стана тогава – всички комини на къщите в и около Перник – паднаха , а с тях и на повече от 60% от сградите – покривите им се компрометираха. Важно е максимално бързо да се вземат мерки по намирането на фирма специалист в ремонтите на покриви. Много е важно , отремонтирането на вече засегнатия от дадено природно бедствие покрив да стане бързо и професионално – защото не се знае майката природа какви нови изненади ни е подготвила. Много е важно при избора си на аварийна фирма за ремонт на покриви да вземем в предвид и значението на опита на дадената фирма – колкото по-голям опит има дадена фирма – то толкова по-добре и адекватно би реагирала при едни непредвидени климатични условия и явления. Няма нужда да ви пишем , кои сме ние – нашата история говори сама за нас. Ние сме фирма за ремонт на покриви – при каквито и да е климатични условия – ние реагираме бързо и качествено – единствено с ясната цел – да ви предложим спокойствието от което се нуждаете.

Не губете време – свържете се с нас още сега !