Category Archives: ремонт на покрив

Хидроизолация на покриви на панелни блокове

Хидроизолация на покриви на панелни блокове и входове

Уважаеми клиенти , скъпи приятели – ние от фирма за хидроизолация и ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД и тази година ви предлагаме надеждни и качествени покривни ремонти.

некачествена хидроизолацияПрез изминалите вече над 14 години направихме възможно качествената хидроизолация на стотици жилищни покриви на входове , блокове , къщи и сгради. Благодарение на усърдния ни труд и вашето доверие сме сигурни, че над 20 000 ( двадесет хиляди ) наши клиента спят на сухо и спокойно място в домовете си. Именно този наш опит ни дава сили да продължаваме да отговаряме и на най-стриктните ви изисквания – именно благодарение на опита който заедно с вас сме придобили и тази година ви предлагаме надеждни и качествени хидроизолации за покривите ви.

Нашата услуга – Хидроизолация на покрив – БЕЗ АНАЛОГ

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Скъпи приятели, клиенти и посетители ,

Сега сигурно ще си кажете – да то всяка фирма за хидроизолация на покриви така ще каже , всеки ще каже ,че неговата услуга е най-добра. Обаче защо ние смятаме ,че не е точно така – факторите са много – подробно сме ги изброили тук – нашата история , нашия опит са тези които ни дават сила и смелост да кажем – НИЕ СМЕ НАЙ ! За да си НАЙ, то  трябва да предлагаш услуга която никой друг не я предлага , в следствие на това твърдение ви представяме нашата услуга – Хидроизолация и ремонт на покрива ви НА ИЗПЛАЩАНЕ – БЕЗ НИКАКВО ОСКЪПЯВАНЕ ! Защо е така може да прочетете тук…

От какво зависи огромното вариране на цените за хидроизолация ? И защо се получават различни дори двойно цени за хидроизолацията на покрива ни?

Стигаме до основната точка , която интересува всеки от вас – цената за хидроизолация на покрив на панелен блок/сграда/вход – каква трябва да бъде цената за да може да сте сигурни ,че ще получите надеждна и качествена услуга обхващаща всички аспекти на качествената и дълготрайна хидроизолация на покрива ви . Цената за хидроизолацията – ремонта на плоския покрив зависи от много фактори – основен е избора на надежден и качествен хидроизолационен материал.

Никъде из нашите сайтове няма да видите цена по ниска от 17 лева на квадратен метър за готова – завършена хидроизолация на покрива ви – защо ? Защото НИЕ предлагаме надеждна и дълготрайна хидроизолация за покриви , а всяко надеждно и дълготрайно нещо има своята себестойност. Няма как да ви предложим хидроизолация за покрива за 10 -12 лева – това не е обективно , това не е реално – всеки който ви предлага подобни цени знайте ще ви излъже – може не в момента , може да издържи дори и две години – но после качествената хидроизолация която ще изискате да бъде изпълнена ще е оскъпена от премахване на некачествената такава – нека сметнем :

Решавате да си направите хидроизолация за 12-14 лева за квадратен метър – тя издържа 2 години , изисквате оферта , отново избирате цена 12 лева – издържа 2-3 години – ВИЕ вече сте дали 24 лева за квадратен метър за хидроизолация на покрива ви , не сте били в пълно спокойствие през петте години които са минали – били сте на тръни – как така хидроизолацията не е издържала толкова. И идват новите пет години – след този изстрадал опит и остарели с пет години , вие ще си кажете – добре , защо не избера оферта от 19-20 лева от фирма която има над 14 годишна история и чета само добри отзиви за нея ? Защо трябва и следващите пет години да съм под напрежение че хидроизолацията на покрива ми не е изпълнена качествено ! Това е Опита – за това ние можем да си позволим да се наречем НАЙ – защото имаме опит , знаем как се опитват да ви лъжат , знаем колко по-важно е вашето спокойствие от дори 10 (десет) лева на квадратен метър за хидроизолация.

още ли търсите фирма за хидроизолацията на покрива ви ?

Ако по-горното ви е вдъхнало доверие , то ние сме успели да ви спестим едни пет години тормоз и разправии и ще се радваме да извършим вашата надеждна и дълготрайна хидроизолация.

Вижте снимки на ремонтирани от нас или нуждаещи се от ремонт покриви с хидроизолация –  последвайте линка

Може да се свържете с нас за вашата надеждна хидроизолация на покрива ви по всяко едно време на следните телефони:

02/958 82 34 офис Борово , 0885/288 217 – Мобилна група за огледи (безплатни за гр.София) energyhouse (at) abv.bg – Очакваме ви !

Сезонът на хидроизолацията и ремонта на покриви дойде!

РЕМОНТИТЕ НА ПОКРИВИТЕ – НЕ ЗА ВСЕКИ СЕЗОН ОТ ГОДИНАТА!

Уважаеми ПРИЯТЕЛИ и нови клиенти на фирма за ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД , приветстваме Ви с избора за информационен източник относно настъпването на сезона за ремонт на покриви!

Ние предлагаме ремонти по покривите на сгради , съоражения , къщи , вили и всякакви недвижими имоти и собствености и така вече 17 години!

Ние от  Енерджи Хаус  ви предлагаме винаги най актуалните цени за ремонти на покриви на базата на качественото изпълнение на ремонта на покрива ви и качествения избор на материали било за качествена хидроизолация или надеждно и сигурно изградена покривна конструкция!

НАШИТЕ УСЛУГИ НЕ СА ЗА ВСЕКИ – НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ САМО КАЧЕСТВЕНИ РЕМОНТИ НА ПОКРИВИ – БИЛИ ТЕ РЕМОНТ ЧРЕЗ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПЛОСКИ ПОКРИВИ ИЛИ СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ НА СКАТНИ ПОКРИВИ

КАКВО НОВО В РЕМОНТА НА ПОКРИВА ПРЕЗ НАСТОЯЩИЯ СЕЗОН

През настоящия вече сезон м.Юни – м. Юли 2012г ние от Енерджи Хаус – Ремонти на покриви  Ви гарантираме коректно взаимоотношение към всеки нов наш ПРИЯТЕЛ – Клиент . Качествени предложения за всякакви материали за ремонт на порквиа включващо

Хидроизолация на покриви

Топлоизолация на покриви

Полагане на полиуретанови хидроизолации

Изпълнение на декоратини или износоустойчиви pvc настилки

Изграждане на зелени покриви

От 2014 вече предлагаме и полагане на щампован бетон

ВСИЧКО СВЪРЗАНО С КАЧЕСТВЕНИЯ РЕМОТ НА ПОКРИВА/ТЕРАСАТА/БАСЕЙНА/ПОДА/СУТЕРЕНА-МАЗЕТО/ – всичко за хидроизолацията – Енерджи Хаус ЕООД

КОЙ месец Е НАЙ-ДОБЪР ЗА записване за хидроизолация на покривА?

Най-подходящия месец за записване за ремонт на покрива от профилирана фирма за покривни ремонти и хидроизолация е – час по-скоро от както сме установили, че покрива ни тече! Не забравяйте всяко забавяне руши вашите недвижими имоти – следователно всяко забавяне води до финансови загуби! Нещо от което Ние ви предпазваме!

Ние от Енерджи Хаус  знаем това , за това Ви предлагаме най-доброто решение от нас за хидроизолация на покрив – просто си запишете час за оглед и изготвяне на оферта за хидроизолация и ремонт на покриви  – ОСТАНАЛОТО Е НАША ГРИЖА

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД - посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

Вече повече от 30 000 доволни клиента от услугите на фирма Енерджи Хаус ЕООД – посочения телефонен номер е на мобилната ни група за огледи!

.

“С Уважение и пожелание за успешна година с  много качествено отремонтирани покриви и качествени хидроизолации към всички колеги – фирми занимаващи се с ремонт на покриви”.

Д. Петков – Енерджи Хаус ЕООД

Ремонт на Покриви – защо Енерджи Хаус ЕООД

Защо е нужна качествена фирма за покривния ремонт

Ремонтът на покрива на всяка една обитаема сграда/къща/блок е най-отговорната строителна дейност по цялостната конструкция и правилното функциониране на всяка една сграда в дългогодишен мащаб!

Не добре направен ремонт на покрив е свързанс излишни двойни и тройни разходи по качественото от ремонтиране на вече извършен ремонт на покрив. Много по трудно е да се оправи нещо което някой се е учил на него да го направи от колкото остарял в годините и за ремонт покрив – бил той плосък покрив или скатен покрив.
Ние от Енерджи Хаус – Ремонт на покриви знаем всичко това , нашите специално подбрани в годините / вече 13 години коректност и грижа за Вас – нашите клиенти/ експерти, работници и технически лица по качественитеремонти на покриви ВИ гарантират  именно един добре от ремонтиран покрив.
Качеството на материалите които влагаме в надеждното от ремонтиране на който и да е покрив е съпроводено с пълна техническа документация/сертификати и ГАРАНЦИЯТА на фирмата.

Съвет : при гаранции за ремонт на покриви – тип скатен покрив – минималната гаранция която трябва да изисквате от която и да е фирма за ремонт на покриви е 10 /десет/ години!

Ето част от клиентите на Енерджи Хаус ЕООД :
– Министерство на вътрешните работи
– Министерство на правосъдието
– Министерство на земеделието
– Министерски съвет
– Дипломатически корпус
– Народно събрание на РБ
– Адм. на президента на РБ
– Министерство на Външните работи
– Столична Община
– Изпълнителна агенция по Горите
– Министерство на Земеделието и Храните
– Министерство на Регионалното Развитие и Благоустройство
– Не на последно място – десетки юридически и частни лица с качествено ремонтирани покриви

Разчитайте на нашата коректност – много я ценим и никога не бихме Ви подвели!
Д.Петков

Имаме огромното удоволствие да ви съобщим за всички тези от вас на които отговаряме че все още не се занимаваме с pvc настилки че, това вече не е така . Фирмата изгради много добри взаимоотношения със световно доказали се производители на пвц настилки и в началото на лятото ще можем да ВИ предложим и тази услуга – максимално качествен материал на най-добра цена на изпълнение. Новата ни услуга PVC настилки – с грижа за ВАС!

Енерджи Хаус ЕООД – 100% грижа за клиента 100% коректност и качество в сферите:

и разбира се – СТРОИТЕЛСТВО НА СГРАДИ!

Ремонтите на покривите – задължителни при силни бурии

Ремонтите на покривите след бурии и природни бедствия

Всички знаем опустошителната сила на природните бедствия били те силен вятър , земетресение , порой и др. Знае и какви проблеми създават на нас хората , първо пострадва нашия покрив – той е най-външната част на сградата в която обитаваме , така че е съвсем в рамките на нормалното. При силни ураганни ветрове , много често покривите ни вече не са покриви , те не вършат вече нужната ни услуга – хидроизолация. Хидроизолацията е нарушена дори и при разместване или отвяване било на керемида , или ламаринена обшивка или пола. Покрива бива разместен и при не толкова силни земетресения – отново защото е най-високата точка на сградата. Да си припомним скорошното земетресение в гр.Перник – какво стана тогава – всички комини на къщите в и около Перник – паднаха , а с тях и на повече от 60% от сградите – покривите им се компрометираха. Важно е максимално бързо да се вземат мерки по намирането на фирма специалист в ремонтите на покриви. Много е важно , отремонтирането на вече засегнатия от дадено природно бедствие покрив да стане бързо и професионално – защото не се знае майката природа какви нови изненади ни е подготвила. Много е важно при избора си на аварийна фирма за ремонт на покриви да вземем в предвид и значението на опита на дадената фирма – колкото по-голям опит има дадена фирма – то толкова по-добре и адекватно би реагирала при едни непредвидени климатични условия и явления. Няма нужда да ви пишем , кои сме ние – нашата история говори сама за нас. Ние сме фирма за ремонт на покриви – при каквито и да е климатични условия – ние реагираме бързо и качествено – единствено с ясната цел – да ви предложим спокойствието от което се нуждаете.

Не губете време – свържете се с нас още сега !

Супер цени за ремонт на покриви само при нас

Хидроизолации м.Април-Май 2012г.

Специална промоция за клиентите ни сключили договор за ремонт на покрив / изпълнение на качествена хидроизолация на покриви за 2012г !

Полагане на рулонна газопламъчна хидроизолация Esha (Чехия) с минерална посипка – 19.40 лв/кв.м

Полагане на рулонна газопламъчна хидроизолация Copernit (Италия) 4кг/кв.м с минерална посипка само за18.5лв/кв.м

Полагане на Австрийска хидроизолация Bussher Hoffmann с посипка само за 16.70лв/кв.м

Полагане на Рулонна хидроизолация Изола Петров 4кг/кв.м  за супер цена от 14.5 лв/кв.м

Рулонните ХИДРОИЗОЛАЦИИ са най-доброто решение за хидроизолиране на покриви които ще бъдат натоварвани от механично действие – ходене и др. Ние можем и знаем как да решим вашия хидроизолационен проблем дори и през зимата. Уверете се сами !

Какво включва цената за полагане на рулонна хидроизолация за ремонта на покрива Ви:

– почистване на основата ( мин 4 измитания на всякакви прахови замърсители )

– полагане на грунд (за зимни условия грунд на бензинова основа)

– газопламъчно нагряване и качествено залепване на хидроизолацията към почистената и грундирана повърхност

– изпълнение на кръпки (задигане по асансьорни шахти , кумини и отдушници

– обработка и ревизиране на воронки ( сифоните на покрива)

Всяка една дейност бива извършена под строг контрол за нейното качествено изпълнение.

Защото ние от Енерджи Хаус ЕООД знаем как вашия покрив да спре да Ви създава проблеми. Сключили веднъж договор с нас – вашия покрив е наша грижа. 14 години коректност , 13 години без нито един протекъл покрив !